- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın oyuna arkdaşlarım ve sayın oyun yöneticileri..Ben oyundan SpongeBoB.Bir olaydan dolayı ban yedim ve ban sirem msnime e-mail gelmedi.Bu arada sanırım edit item alanlar ban süresi fazla olmuor en azından süresiz olmuor.çünkü bnm eski çarım oynı olaydan dolayı ban yedi ve 1 hafta sonra açıldı ama bnm suram ban yedi fakat msn ime süresi gelmedi sanırım süresiz yedim.ben onca emek wereyim yaptıgım 1 hatadan dolayı direk ban.Hatta bnce bzn gereksiz olan banlar war.Hatta bn kırmızı bayrakta olan arkadaslarıma(ve mavi bayraktaki arkdaslarıma)sordum bu ban sebebiyle insanlar özgür idarelerini kullanamıorlar.Tmm hile kullananlar ban yesin,küfür edenlerde ban yesin ama bi adam kulede sırf mühürü açmadım die yada editli birisine editin oldugun için bni yenebilirsin dedinildigi için banlananlarda war...Ve sizden yalvarıorum oakdar emege bi saygı ve cezamı cektim lütfen çarımı en yakın zaman da açarsanız mutlu olurum xD.En azından msn ime e-post olarak atında ne zamn yedigim yani gerçek sonuçla yüzleşeyim saygılarımla SpongeBoB...

- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
editliler daha az süre ban yiyor diye birşey yok.eski charım demişsin mmomt2'nin yeni kurallarına göre ban yemişsindir.Eski kuralları kapsamaz.