- Konular
- 2
- Online süresi
- 12h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Konuma hoş geldin. Kendimden bahsederek başlamak istiyorum.
Ben Resul 18 Yaşındayım. İş ortaklarımla beraberinde oluşturduğumuz yazılım firmamızda görev yapmaktayım.
Pek boş vakti olan birisi değilim. Metin2'yi bırakalı çok oldu. Daha önce bir çok projede yer aldım ve bulunduğum ekipte yüksek pozisyonlara ulaştım.
Referans gösterebileceğim son proje Khen2'dir.
Uzun bir aradan sonra ara ara karşıma çıkan reklamlar bana metin2yi defalarca kez hatırlattı. Tabii ki de bir çoğumuzda olduğu gibi gördükçe geçmişi yad ettim.
Hemen ardından konu açıp bir server da görev almak istedim. Belirttiğim gibi çok vaktim yok. Hafta içi aktif kalma sürem ortalama 2-3 Saattir.
Amacım tam anlamıyla ücretsiz bir görev almak değil. İşimi yaparken o işin bana gelir getirmesi gerekmektedir. Oyun kazandıkça elbette bende kazanmak isterim.
11 Yıldır metin2'yi belirli aralıklarla oynuyor 4 yılı aşkın süredir de profesyonel yönetim ekiplerinde yer alıyorum. Ekip benim için çok önemlidir. Asabi ve ukala yöneticilerin ve yetkililerin bulunduğu ekibe girmem söz konusu bilene değildir.
Tecrübem ve fikirlerim ile size ve oyununuza katacağım bir çok fayda olacağına inanıyorum.
Yeteneklerim Şunlardır ;
MySQL(navicat), FTP gibi programlara hakim durumdayım.
Web Tasarım, Web Yazılım, Mobil Uygulama, Masaüstü Uygulama
(html5 css3, asp.net, .net core, xamarin, c#)
Metin2 veri tabanına, oyun dosyalarına ve klasik bilinmesi gereken her şeye hakim durumdayım.
Metin2'de profesyonel olarak oyun yetkilisi olarak defalarca çalıştım ve üstlerimi memnun bıraktım. Lakin yönetici işlemleri konusunda tam anlamıyla profesyonel değilim.
Alt yapısı sağlam projeler ile kapımı çalmanız ve sizleri karşılamam dileğiyle... İyi Forumlar...
Discord adresim : FreWeW#0775
Skype veya Mail : resulzmn@outlook.com
Konuma hoş geldin. Kendimden bahsederek başlamak istiyorum.
Ben Resul 18 Yaşındayım. İş ortaklarımla beraberinde oluşturduğumuz yazılım firmamızda görev yapmaktayım.
Pek boş vakti olan birisi değilim. Metin2'yi bırakalı çok oldu. Daha önce bir çok projede yer aldım ve bulunduğum ekipte yüksek pozisyonlara ulaştım.
Referans gösterebileceğim son proje Khen2'dir.
Uzun bir aradan sonra ara ara karşıma çıkan reklamlar bana metin2yi defalarca kez hatırlattı. Tabii ki de bir çoğumuzda olduğu gibi gördükçe geçmişi yad ettim.
Hemen ardından konu açıp bir server da görev almak istedim. Belirttiğim gibi çok vaktim yok. Hafta içi aktif kalma sürem ortalama 2-3 Saattir.
Amacım tam anlamıyla ücretsiz bir görev almak değil. İşimi yaparken o işin bana gelir getirmesi gerekmektedir. Oyun kazandıkça elbette bende kazanmak isterim.
11 Yıldır metin2'yi belirli aralıklarla oynuyor 4 yılı aşkın süredir de profesyonel yönetim ekiplerinde yer alıyorum. Ekip benim için çok önemlidir. Asabi ve ukala yöneticilerin ve yetkililerin bulunduğu ekibe girmem söz konusu bilene değildir.
Tecrübem ve fikirlerim ile size ve oyununuza katacağım bir çok fayda olacağına inanıyorum.
Yeteneklerim Şunlardır ;
MySQL(navicat), FTP gibi programlara hakim durumdayım.
Web Tasarım, Web Yazılım, Mobil Uygulama, Masaüstü Uygulama
(html5 css3, asp.net, .net core, xamarin, c#)
Metin2 veri tabanına, oyun dosyalarına ve klasik bilinmesi gereken her şeye hakim durumdayım.
Metin2'de profesyonel olarak oyun yetkilisi olarak defalarca çalıştım ve üstlerimi memnun bıraktım. Lakin yönetici işlemleri konusunda tam anlamıyla profesyonel değilim.
Alt yapısı sağlam projeler ile kapımı çalmanız ve sizleri karşılamam dileğiyle... İyi Forumlar...
Discord adresim : FreWeW#0775
Skype veya Mail : resulzmn@outlook.com
Son düzenleme:
- Konular
- 1,055
- Online süresi
- 2d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 654
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 316
- MmoLira
- 281
- DevLira
- 3
Umarım kısa sürede aradığınız serverde istediğiniz görevi yapabilirsiniz şimdiden başarılar dilerim...
- Konular
- 2
- Online süresi
- 12h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 3
Güncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)