Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Windows 10/11'de Onedrive Nasıl Sıfırlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnesDeniz™
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 319

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

OneDrive , web'deki en popüler bulut hizmetlerinden biridir. Microsoft tarafından geliştirilmiştir, bir dosya barındırma hizmeti ve dosya senkronizasyon hizmetidir. İlk olarak Ağustos 2007'de piyasaya sürüldü. Microsoft OneDrive, fotoğraflar, belgeler, resimler vb. gibi kişisel verileri ve dosyaları depolamanıza olanak tanır. Ayrıca sistem ayarlarını, görsel özelleştirmeleri, temaları, uygulama ayarlarını, Microsoft Edge'in sekmelerini, tarama geçmişi ve hatta şifreler.

Çalışırken, arka planda dosya ve klasörleri otomatik olarak senkronize eder. Ancak, OneDrive eşitleme beklemede , OneDrive oturum açmıyor vb. gibi bazı sorunları da vardır. Sorunların çoğu Onedrive sıfırlanarak düzeltilebilir. Şimdi, Windows 10/11'de Onedrive'ın nasıl sıfırlanacağını görelim.

Windows 10/11'de Onedrive Nasıl Sıfırlanır​

Onedrive'ı Çalıştır iletişim kutusundan sıfırlayabilirsiniz. İşte ayrıntılı adımlar.

Adım 1: Çalıştır iletişim kutusunu açmak için Windows + R tuşlarına aynı anda basın .

Adım 2: Run aşağıdaki onedrive sıfırlama komutu ve tıklayın OK .

%localappdata%\Microsoft\OneDrive\onedrive.exe /sıfırla

Windows bulamıyor...
mesajını alırsanız, aşağıdaki Onedrive sıfırlama komutunu çalıştırın ve Tamam 'ı tıklayın .
C:\Program Dosyaları\Microsoft OneDrive\onedrive.exe /sıfırlama

Adım 3: Ardından, Onedrive uygulamasını manuel olarak yeniden başlatmanız gerekir. Açmak üzere en uygun sonucu seçmek için Arama kutusuna Onedrive yazın.

Windows 10/11'de Onedrive Nasıl Kurulur​

Onedrive'ı almak istiyorsanız, gidebilir , kurulum dosyasını indirebilir ve makinenize kurabilirsiniz. Şu anda PC'nizde OneDrive'ın olup olmadığından emin değilseniz, Windows'ta Onedrive'ı arayın ve arama sonucu listesinde bir OneDrive APP olup olmadığına bakın, klasör değil APP.

Windows 10/11'de Onerive Nasıl Kaldırılır?​

Bazen, artık Onedrive'ı kullanmak istemiyorsanız ve OneDrive'ı bilgisayarınızdan kaldırmayı veya kaldırmayı seçerseniz aşağıdaki kılavuzu takip edebilirsiniz:

Şimdi, işte öğretici.

Adım 1: Windows'un arama kutusuna Denetim Masası yazın ve en uygun olanı seçin.

Adım 2: Ardından Programlar bölümünün altındaki Program kaldır düğmesini seçin .

Adım 3: Açılan pencerede Microsoft OneDrive'ı seçin ve sağ tıklayın.

Adım 4: Ardından devam etmek için Kaldır'ı seçin .

Adım 5: Microsoft OneDrive'ı bilgisayarınızdan kaldırmaya başlayacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri