Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu PHP Bot Yapımı - PHP Eğitimi

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ugurkilci

Level 2
Üye
Konular
57
Online süresi
13h 44m
Reaksiyon Skoru
132
Altın Konu
6
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
81
MmoLira
341
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

PHP ile bot yapımı videosunda PHP bot yapımı konusu en basit haliyle PHP eğitimi konseptinde anlattım. PHP cURL, PHP cURL proxy yada PHP cURL host gibi konulara girmeden dediğim gibi en basit haliyle anlattım. Bunun dışında PHP kurslari arasında ben de PHP kursu yapmayı düşünüyorum. Ama şu an sadece düşünüyorum. Sizin isteğinize göre bu konuyu öncelikli hale getirebilirim. PHP ders videosu gelebilir yada canlı yayınlı olabilir. Belki ücretli olur bilmiyorum. Neyse konuyu dağıtmayayım. Burada bu videoda PHP ile bot yapımını en en en basit haliyle anlattım. Bazen ben bile açıp videomu izliyorum. Vallahi zaman geçtikçe insan unutuyor. :))

PHP ile bot yapımı videosunda PHP bot yapımı konusu en basit haliyle PHP eğitimi konseptinde anlattım. PHP cURL, PHP cURL proxy yada PHP cURL host gibi konulara girmeden dediğim gibi en basit haliyle anlattım. Bunun dışında PHP kurslari arasında ben de PHP kursu yapmayı düşünüyorum. Ama şu an sadece düşünüyorum. Sizin isteğinize göre bu konuyu öncelikli hale getirebilirim. PHP ders videosu gelebilir yada canlı yayınlı olabilir. Belki ücretli olur bilmiyorum. Neyse konuyu dağıtmayayım. Burada bu videoda PHP ile bot yapımını en en en basit haliyle anlattım. Bazen ben bile açıp videomu izliyorum. Vallahi zaman geçtikçe insan unutuyor. :))

Paylaşımın İçin Teşekkürler :)

Paylaşımın İçin Teşekkürler :D

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri