noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Strateji Oyun Tavsiyeleri

Asylum

Pennywise
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
504
Çözüm
2
Online süresi
5mo 16d
Reaksiyon Skoru
2,294
Altın Konu
32
Başarım Puanı
324
MmoLira
3,062
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Orta çağ temalı strateji oyunları:

Age of Empires 2( ): Eski bir klasik, akıcı oynanışa sahip (2D)
Stronghold( ): Kale yapma simülatörü gibi bir oyun, cephaneden erzağa her şeyi üretiyorsun. (2D)
Stronghold Crusader( ): Aynı Stronghold, üstüne haçlı seferi teması giydirilmiş. (2D)
Stronghold Crusader 2( ): Stronghold crusader oyununun üç boyutlu versiyonu. (3D)
Total War Medieval 2( ): Oyunu yeterince tecrübe etmedim ama orta çağ listesine yazmam gerekliydi. (3D)

Fantastik strateji oyunları:

Age of Mythology 2( ): Age of empires oynanışı var fakat devlet yerine farklı kültürlerin tanrılarını seçip oynuyorsun, Yunan tanrıları ilgimi çektiğinden oynamıştım.(3D)
Spellforce 3( ): Uzun zamandır battle for middle-earth gibi bir oyun çıkmıyor bununla idare ediyorum, onun yerini tutmasa da fena değil(3D)
the Battle for Middle-earth(boş): Yüzüklerin efendisi'nin harika strateji oyunu, bunun gibisi yok ama artık satılmıyor(3D)
the Battle for Middle-earth 2(boş): Serinin ikinci oyunu ilkinden biraz farklı olsa da yine de çok başarılı, bu da artık satılmıyor(3D)
Warhammer 40k: Dawn of War 3( ): Moba ile strateji oyunlarının karşımı denerek aşağılandı, bence harika bir aksiyonu var. Beğenilmediği için sağlam indirime giriyor.(3D)

Fütürüstik strateji oyunları:

C&C Generals( ): Çin, Amerika ve GLA olmak üzere üç fraksiyona sahip gerçek zamanlı çatışma oyunu. Uçak, tank, helikopter falan her şey var.(3D)
C&C 3 Tiberium Wars( ): C&C Generals gibi ama daha fütüristik bir oyun, hafif Red Alert oyununu da andırıyor.(3D)
Homeworld Desert of Kharak( ): Çölde savaşan uçak gemileri mi? Evet garip ama harika bir çöl atmosferi var ve orada savaşmak çok keyifli. Yani bence öyle.(3D)
Red alert 2( ): Evet yine eski bir klasik. Soğuk savaş temalı ama tarihi strateji oyunlarına da dahil edemedim. İnternet kafelerde çok oynamıştım.(2D)
Supreme Commander 2( ): Devasa robotlardan küçük tanklara kadar bir çok aracın aynı anda kapıştığı strateji oyunu çok akıcı ve basit.(3D)

Tarihsel strateji oyunları:

Age of Empires 3( ): 17-19 yy sömürgecilik temasını konu alan Age of empires oyunu, oynanış olarak çok bir fark yok(3D)
Company of Heroes( ): İkinci dünya savaşını konu en başarılı strateji oyunlarından biri, grafikleri yılları geçmesine rağmen hala çok iyi gözüküyor(3D)
Company of Heroes 2( ): İlk oyunu oynanış anlamında bir tık ileriye taşıyan oyun, oldukça başarılı(3D)
Cossacks 2( ): Benim bayıldığım ama birçok kişinin nefret ettiği Napolyon savaşı temalı oyun. Muhtemelen sen de sevmezsin ama en sevdiğim oyunu buraya yazmalıydım.(2D)
Hearts of Iron 4( ): Hearts of iron serisinin en kullanıcı dostu oyunu. Görsel olarak başarılı ama içerik olarak..? O konuda geliştiriciler hala çalışıyor. Zamana ihtiyaci var(3D)
Sudden Strike 4( ): Company of heroes dışında ikinci dünya savaşı oyunu ararken denk geldim. Biraz sevdim biraz nefret ettim. Campaign oynamak için alınabilir. Görsel olarak başarılı. (3D)
Total War Empire( ): Sömürgecilik dönemlerini konu alan aşırı geniş haritalı total war oyunu. Challenge olsun diye Osmalı ile oynaması keyifli.(3D)
Total War Napoleon( ): Empire total war gibi ama çok daha dar bir haritası var. Napolyon savaşları konu ediliyor. Ufak tefek geliştirmeler var.(3D)
Total War Rome( ): İlk total war oyunum ve favorim. Kuzeyde barbar avrupa, İtalya'da Roma tehlikesi, balkanlarda Yunan medeniyeti, doğuda güçlü krallıklar. Bu oyunun dünyası bir başka benim için.(3D)
Total War Rome 2( ): İlk oyunu bazı yanlardan geliştirse de benim için onun yerini alamadı. Tüm total war oyunları gibi haritada sıra tabanlı, savaşlarda gerçek zamanlı oynanıyor.(3D)
Wargame Red Dragon( ): Soğuş savaş temalı gerçek zamanlı strateji oyunu. Gerçekçilik seviyesi iyi. Bu nasıl oynanıyor diye şok geçirmemek için rehber videolar seyretmek lazım.(3D)

Uzay temalı strateji oyunları:

Endless Space 2( ): Galakside bir medeniyet kurup diye diğer medeniyetlerle kapışıyorsun. Ayrıntı seviyesi orta. Görsel olarak çok başarılı. Sıra tabanlı oynanıyor.(3D)
Stellaris( ): Endless space gibi ama çok daha ayrıntılı ve oyun gerçek zamanlı akıyor fakat görsel olarak onun kadar başarılı değil.(3D)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri