- Konular
- 504
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 5mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 2,294
- Altın Konu
- 32
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 3,062
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Orta çağ temalı strateji oyunları:
Age of Empires 2(
Stronghold(
Stronghold Crusader(
Stronghold Crusader 2(
Total War Medieval 2(
Fantastik strateji oyunları:
Age of Mythology 2(
Spellforce 3(
the Battle for Middle-earth(boş): Yüzüklerin efendisi'nin harika strateji oyunu, bunun gibisi yok ama artık satılmıyor(3D)
the Battle for Middle-earth 2(boş): Serinin ikinci oyunu ilkinden biraz farklı olsa da yine de çok başarılı, bu da artık satılmıyor(3D)
Warhammer 40k: Dawn of War 3(
Fütürüstik strateji oyunları:
C&C Generals(
C&C 3 Tiberium Wars(
Homeworld Desert of Kharak(
Red alert 2(
Supreme Commander 2(
Tarihsel strateji oyunları:
Age of Empires 3(
Company of Heroes(
Company of Heroes 2(
Cossacks 2(
Hearts of Iron 4(
Sudden Strike 4(
Total War Empire(
Total War Napoleon(
Total War Rome(
Total War Rome 2(
Wargame Red Dragon(
Uzay temalı strateji oyunları:
Endless Space 2(
Stellaris(
Age of Empires 2(
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
): Eski bir klasik, akıcı oynanışa sahip (2D)Stronghold(
): Kale yapma simülatörü gibi bir oyun, cephaneden erzağa her şeyi üretiyorsun. (2D)Stronghold Crusader(
): Aynı Stronghold, üstüne haçlı seferi teması giydirilmiş. (2D)Stronghold Crusader 2(
): Stronghold crusader oyununun üç boyutlu versiyonu. (3D)Total War Medieval 2(
): Oyunu yeterince tecrübe etmedim ama orta çağ listesine yazmam gerekliydi. (3D)Fantastik strateji oyunları:
Age of Mythology 2(
): Age of empires oynanışı var fakat devlet yerine farklı kültürlerin tanrılarını seçip oynuyorsun, Yunan tanrıları ilgimi çektiğinden oynamıştım.(3D)Spellforce 3(
): Uzun zamandır battle for middle-earth gibi bir oyun çıkmıyor bununla idare ediyorum, onun yerini tutmasa da fena değil(3D)the Battle for Middle-earth(boş): Yüzüklerin efendisi'nin harika strateji oyunu, bunun gibisi yok ama artık satılmıyor(3D)
the Battle for Middle-earth 2(boş): Serinin ikinci oyunu ilkinden biraz farklı olsa da yine de çok başarılı, bu da artık satılmıyor(3D)
Warhammer 40k: Dawn of War 3(
): Moba ile strateji oyunlarının karşımı denerek aşağılandı, bence harika bir aksiyonu var. Beğenilmediği için sağlam indirime giriyor.(3D)Fütürüstik strateji oyunları:
C&C Generals(
): Çin, Amerika ve GLA olmak üzere üç fraksiyona sahip gerçek zamanlı çatışma oyunu. Uçak, tank, helikopter falan her şey var.(3D)C&C 3 Tiberium Wars(
): C&C Generals gibi ama daha fütüristik bir oyun, hafif Red Alert oyununu da andırıyor.(3D)Homeworld Desert of Kharak(
): Çölde savaşan uçak gemileri mi? Evet garip ama harika bir çöl atmosferi var ve orada savaşmak çok keyifli. Yani bence öyle.(3D)Red alert 2(
): Evet yine eski bir klasik. Soğuk savaş temalı ama tarihi strateji oyunlarına da dahil edemedim. İnternet kafelerde çok oynamıştım.(2D)Supreme Commander 2(
): Devasa robotlardan küçük tanklara kadar bir çok aracın aynı anda kapıştığı strateji oyunu çok akıcı ve basit.(3D)Tarihsel strateji oyunları:
Age of Empires 3(
): 17-19 yy sömürgecilik temasını konu alan Age of empires oyunu, oynanış olarak çok bir fark yok(3D)Company of Heroes(
): İkinci dünya savaşını konu en başarılı strateji oyunlarından biri, grafikleri yılları geçmesine rağmen hala çok iyi gözüküyor(3D)Company of Heroes 2(
): İlk oyunu oynanış anlamında bir tık ileriye taşıyan oyun, oldukça başarılı(3D)Cossacks 2(
): Benim bayıldığım ama birçok kişinin nefret ettiği Napolyon savaşı temalı oyun. Muhtemelen sen de sevmezsin ama en sevdiğim oyunu buraya yazmalıydım.(2D)Hearts of Iron 4(
): Hearts of iron serisinin en kullanıcı dostu oyunu. Görsel olarak başarılı ama içerik olarak..? O konuda geliştiriciler hala çalışıyor. Zamana ihtiyaci var(3D)Sudden Strike 4(
): Company of heroes dışında ikinci dünya savaşı oyunu ararken denk geldim. Biraz sevdim biraz nefret ettim. Campaign oynamak için alınabilir. Görsel olarak başarılı. (3D)Total War Empire(
): Sömürgecilik dönemlerini konu alan aşırı geniş haritalı total war oyunu. Challenge olsun diye Osmalı ile oynaması keyifli.(3D)Total War Napoleon(
): Empire total war gibi ama çok daha dar bir haritası var. Napolyon savaşları konu ediliyor. Ufak tefek geliştirmeler var.(3D)Total War Rome(
): İlk total war oyunum ve favorim. Kuzeyde barbar avrupa, İtalya'da Roma tehlikesi, balkanlarda Yunan medeniyeti, doğuda güçlü krallıklar. Bu oyunun dünyası bir başka benim için.(3D)Total War Rome 2(
): İlk oyunu bazı yanlardan geliştirse de benim için onun yerini alamadı. Tüm total war oyunları gibi haritada sıra tabanlı, savaşlarda gerçek zamanlı oynanıyor.(3D)Wargame Red Dragon(
): Soğuş savaş temalı gerçek zamanlı strateji oyunu. Gerçekçilik seviyesi iyi. Bu nasıl oynanıyor diye şok geçirmemek için rehber videolar seyretmek lazım.(3D)Uzay temalı strateji oyunları:
Endless Space 2(
): Galakside bir medeniyet kurup diye diğer medeniyetlerle kapışıyorsun. Ayrıntı seviyesi orta. Görsel olarak çok başarılı. Sıra tabanlı oynanıyor.(3D)Stellaris(
): Endless space gibi ama çok daha ayrıntılı ve oyun gerçek zamanlı akıyor fakat görsel olarak onun kadar başarılı değil.(3D)