melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Osmanlı2 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Benim lafım filesi kullanacaklara şimdiden bolca leak temizliği yapsınlar diyenlere sonra 2 3 mesaj sonrasıda sadece sistemleri sökün diye mesaj atması la o*lum bu fileslar sistemlerden ibaret değil mi madem leak var diyorsun o zaman neden sistem sök diyorsun :) ne yapsın adam DragonSoul.cpp'yi mi söksün :)

Benim lafım filesi kullanacaklara şimdiden bolca leak temizliği yapsınlar diyenlere sonra 2 3 mesaj sonrasıda sadece sistemleri sökün diye mesaj atması la o*lum bu fileslar sistemlerden ibaret değil mi madem leak var diyorsun o zaman neden sistem sök diyorsun :) ne yapsın adam DragonSoul.cpp'yi mi söksün :)
şşşşşşş ben demircinin evini sırtladım götürüyorum

Standart, filesi ben kullanıyorum iliğini kemiğini sömürüyorum ama siz sömürmeyin tavrı nerde görsem tanırım :D Her files konusunda olan durum bu kanka yapacak birşey yok

Eline Sağlık,Paylaşım için Teşekkürler.

Selamlar. Sürekli Discord hesabıma "Osmanlı2 arşivinde var mı?" diye mesaj alıyordum. Artık bu files için mesaj almak istemiyorum. Çok aradığınız Osmanlı2 dosyaları sizlerle.

Ekli dosyayı görüntüle 62238

MariaDB 10.3
GCC 8

Kullanacağınız FreeBSD:

MariaDB Kurulumu:
pkg remove mysql55-server
pkg remove mysql55-client
pkg install mariadb103-server

Pack'leri Python 2.7.18 ile kapatın.

Karşılaştığınız kurulum ve oyun içi sorunlara müsait oldukça destek vermeye çalışacağım.
İyi forumlar.
VİSUAL KAÇTA DERLENİYOR HANGİ SÜRÜM YAZARSANIZ SEVİNİRİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)