- Konular
- 555
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 718
- Altın Konu
- 68
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 2,295
- DevLira
- 243
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 3,162
- DevLira
- 15
- Konular
- 3
- Online süresi
- 17h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Oyunun sahibinin youtube kanalında astios2 filesine sistem eklediği bir videosu bulunmakta
Kanalın 5 abonesi var ve files sahibi sistem ekliyor çıkarıyor sanırım yeni yeni oluşmakta olan bir filesmiş. Keşke bunu göstermek yerine tamamen bir tanıtım hazırlasaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Genede paylaşım için teşekkürler
Kaç onlinede tam olarak kullanıldı bir fikrim yok kuracak olanlar şimdiden oyundan detaylı şekilde resim atarlarsa sevinirim tekrardan teşekkürler.
Kanalın 5 abonesi var ve files sahibi sistem ekliyor çıkarıyor sanırım yeni yeni oluşmakta olan bir filesmiş. Keşke bunu göstermek yerine tamamen bir tanıtım hazırlasaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Genede paylaşım için teşekkürler
Kaç onlinede tam olarak kullanıldı bir fikrim yok kuracak olanlar şimdiden oyundan detaylı şekilde resim atarlarsa sevinirim tekrardan teşekkürler.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)