farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

1-99 Server Files Ve Python-C++ Sysser Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Casper.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
2.33 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

kardeşm senin dedigin luigina filesine baktım diyorum tek benzer yanını buldum oda yang log :)) çok komiksin ya great -great arama -max yang-official cube-güvelik sistemi-k envanteri felan daha sayamadıklarım hangisi benziyor acaba luiginaya :) gel diyorum ekle dc sana service.h den tut filesin heryerini gezdiriyim boş yapıyorsun konu altında şuan
sistmelerin hepsi 1e1 aynı sadece forumdaki varez
Güvenlik Sistemi benim ?
Hizli Ruh taşı benim ?
Biyolog Benim ?
Uzak market benim ?
arkadaşın vareze attıgı guiler eklenmiş neyse dostum gui yapıcısı olarak varez guilerle varez files satmaya calısmaya devam

Güvenlik Sistemi benim ?
Hizli Ruh taşı benim ?
Biyolog Benim ?
Uzak market benim ?
arkadaşın vareze attıgı guiler eklenmiş neyse dostum gui yapıcısı olarak varez guilerle varez files satmaya calısmaya devam
ya kardeşim ne kadar angutsun ya başka konuya gitsene ücretlideki bütün guiler bundan neden böyle yapıon anlamadımki :) gui siparişi verdinmide konusuyorsun

Güvenlik Sistemi benim ?
Hizli Ruh taşı benim ?
Biyolog Benim ?
Uzak market benim ?
sen hangi fileste farklı sistem gördün önemli olan fixtir metin2 den anlamıon sağa sola para kaptırıyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri