BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

1-99 Server Files Ve Python-C++ Sysser Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Casper.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
2.33 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

altyapının martysama olduguna emin misin ? luiginanın filesi olduguna yemin edebilirim sadece @Fingolfinin guileri giydirilmiş gibi yanlış anlamayın geçen hafta birisinden ayın böyle bi files aldık luinin varez filesın gui degistirilmis hali cıktı 1 senedir forumda olmayıp o şahıs ban yiyince hesaba girip kullanmaya baslamanız ilginç

altyapının martysama olduguna emin misin ? luiginanın filesi olduguna yemin edebilirim sadece @Fingolfinin guileri giydirilmiş gibi yanlış anlamayın geçen hafta birisinden ayın böyle bi files aldık luinin varez filesın gui degistirilmis hali cıktı 1 senedir forumda olmayıp o şahıs ban yiyince hesaba girip kullanmaya baslamanız ilginç
dc ekle sana heryerini gezdiriyim neresi benziyorda böyle yorum yapıon ki bu zamana kadar satış yapmadım ilk satış konum konu kirletmekte üstünüze yok git satış yaptıgın adamıda şikayet et üstüne su iç dolandırıldıgın için

1.cisi Dedigin warezdeki fileslere baktım benim filesim ile yakından uzaktan alakası yok 1 tane benzer sistem gösterirmisin acaba siz dolandırılmaya devam edin discorddanda ekleyin görüntü açıp sana heryerini gezdiricem kodlara kadar

1.cisi Dedigin warezdeki fileslere baktım benim filesim ile yakından uzaktan alakası yok 1 tane benzer sistem gösterirmisin acaba siz dolandırılmaya devam edin discorddanda ekleyin görüntü açıp sana heryerini gezdiricem kodlara kadar
kimseyi karalamak gibi bi amacım yok fotoğrafını koydugun tüm sistemler 1e1 luigina guilerde forumdaki varez guiler yok martsama alt yapı src yok gui yapıyorum falan yeme kimseyi boş yere tüm guiler hazır files 1e1 luigina ıncıgı cıncıgına kadar

kimseyi karalamak gibi bi amacım yok fotoğrafını koydugun tüm sistemler 1e1 luigina guilerde forumdaki varez guiler yok martsama alt yapı src yok gui yapıyorum falan yeme kimseyi boş yere tüm guiler hazır files 1e1 luigina ıncıgı cıncıgına kadar
kardeşm senin dedigin luigina filesine baktım diyorum tek benzer yanını buldum oda yang log :)) çok komiksin ya great -great arama -max yang-official cube-güvelik sistemi-k envanteri felan daha sayamadıklarım hangisi benziyor acaba luiginaya :) gel diyorum ekle dc sana service.h den tut filesin heryerini gezdiriyim boş yapıyorsun konu altında şuan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri