Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ee biliyoruz senin oldugunu herkezde biliyor iyi oku yazdıgımı 1 sene önceki filesim geldim güncel guilerle deiştirdim dedim BİRDE BU GUİ SATIŞ KONUSU DEİL FİLES KONUSU ek hizmet olarak gui yazdım öyle çok şafşaflı guilerde deilki 5dksını almaz insanın sen gui siparişi ver yapıyım sana isteğe bağlıGui tasarimi yapilir yazipta kendine ait gui'nin olmaması
Güvenlik Sistemi benim ?
Hizli Ruh taşı benim ?
Biyolog Benim ?
Uzak market benim ?
)
Son düzenleme:
ee biliyoruz senin oldugunu herkezde biliyor iyi oku yazdıgımı 1 sene önceki filesim geldim güncel guilerle deiştirdim dedim BİRDE BU GUİ SATIŞ KONUSU DEİL FİLES KONUSU ek hizmet olarak gui yazdım öyle çok şafşaflı guilerde deilki 5dksını almaz insanın sen gui siparişi ver yapıyım sana isteğe bağlı)
tamam gui tasarimlarini sana ileteceğim d. konu python arayüz gibi duruyor
dostum files konusu bu bu guiler 23812897 tane ücretli fileste varken neden benim konuma yazdn anlamadım konuda belirttigim gibi eski guiler vardı 1 yıldır yoktum güncel guilerle deiştirip satışa sundum güncel bir altyapıdan başlıcam python gui konsu olsa başlıga ondan yazardmtamam gui tasarimlarini sana ileteceğim d. konu python arayüz gibi duruyor

teşekkür ederimGüzele benziyor, hayırlı satışlar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)