- Konular
- 305
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 466
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,579
- DevLira
- 27
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 89
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 38
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 4,637
- DevLira
- -12
Rica ederim.paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 6
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 9
Daha önce vakti zamanında paylaşılıpta kapatılan konum için yorum yazmıştım alt tarafı yönetimin bana verdiği cevap "Hakaret içerikli yorum" sebebiyle ban atılmış 
@Licymnius Allah selanı versin.
Nerde ne demişimde hakaret sayılıyor forumda konularda okadar çok şey dönüyor tartışmalarda bunamı alındınız allah size akıl fikir versin bravo valla yönetime

Daha çok savunupta birşeyler yapacağı yerde forum yönetimi gömdükçe gömüyorlar, alıştım olan bitenlere vallahi

Nerde ne demişimde hakaret sayılıyor forumda konularda okadar çok şey dönüyor tartışmalarda bunamı alındınız allah size akıl fikir versin bravo valla yönetime

Daha çok savunupta birşeyler yapacağı yerde forum yönetimi gömdükçe gömüyorlar, alıştım olan bitenlere vallahi
- Konular
- 89
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 744
- Altın Konu
- 38
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 4,637
- DevLira
- -12
Daha önce vakti zamanında paylaşılıpta kapatılan konum için yorum yazmıştım alt tarafı yönetimin bana verdiği cevap "Hakaret içerikli yorum" sebebiyle ban atılmış
Ekli dosyayı görüntüle 62335
Aleyküm selam.

- Konular
- 6
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 9
Ne desem anlamı yok inan ki oyüzden kusura bakma kardeşim genede alıştım yani oyüzden teşekkür edip paylaşımına oyumu verip çıkıcam anlamı yok yani konuşsam ne desem gene boşAleyküm selam.![]()
"Paylaşım için teşekkürler."Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)