romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Loading Ekranını Kaldırmak 2023-03-07

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Metin2 ile uğraşmıyorum? Öyle takılmalık giriyorum foruma :d. Çok merak ettiysen eski konularıma bak ve ağlamaya devam et.
Ne ağlaması kardeşim boş yapıyorsun. Ben eski konularını ne yapayım yazılımcıysan bu konuda da düzgünce konunu açarsın. Hani biliyorsun ya yazılımı? Öyle metin2'yle uğraşmıyorum diyerek kaçmazsın. Kaçacaksan da gereksiz konuşmayacaksın.

Ne ağlaması kardeşim boş yapıyorsun. Ben eski konularını ne yapayım yazılımcıysan bu konuda da düzgünce konunu açarsın. Hani biliyorsun ya yazılımı? Öyle metin2'yle uğraşmıyorum diyerek kaçmazsın. Kaçacaksan da gereksiz konuşmayacaksın.
Niye kaçayım?

Metin2 ile uğraşmıyorum bir sistem için metin2 kurup source build edeyim ona mı uğraşayım yani :d.

Merak etme gülüm, biz kaçmıyoruz her zamanda burdayız.

Ki sana niye bu kadar batıyor anlamadım :D. Hayırdır? Bişey mi gıdıklıyor alttan seni :d.

Eski konularını mı bir şey yap diye söylemiyorum forumda yenisin.

Eski konularıma bakarak bir çıkarım yapmanı bekliyordum da onu da yapamıyormuşsun kusura bakma bu kadar yerde olduğunu bilmiyordum zeka seviyenin.

Sen foruma kayıt olurken ben piyasayı görüp 2017 de bırakmıştım.

Biraz uzun yazdım. Anlamak bir kaç saat sürebilir malum.

Niye kaçayım?

Metin2 ile uğraşmıyorum bir sistem için metin2 kurup source build edeyim ona mı uğraşayım yani :d.

Merak etme gülüm, biz kaçmıyoruz her zamanda burdayız.

Ki sana niye bu kadar batıyor anlamadım :D. Hayırdır? Bişey mi gıdıklıyor alttan seni :d.

Eski konularını mı bir şey yap diye söylemiyorum forumda yenisin.

Eski konularıma bakarak bir çıkarım yapmanı bekliyordum da onu da yapamıyormuşsun kusura bakma bu kadar yerde olduğunu bilmiyordum zeka seviyenin.

Sen foruma kayıt olurken ben piyasayı görüp 2017 de bırakmıştım.

Biraz uzun yazdım. Anlamak bir kaç saat sürebilir malum.
Devrik cümle kurmaktan normal cümle kurmayı unutmuşsun. Batma falan yok bir şeyi eksik görüyorsan ve düzelteceksen adam gibi düzelteceksin boş yaparak değil. Ben bu forumda 2017'de kayıt olmuş olabilirim ama 2017'de başlamadım. Hemen shittalk yaparak da insanları eziyorsun tam bir seviyesizsin. Senin gibi insanlar ne kadar seviyesiz olduğunu davranışlarıyla belli eder. Psikolojide yansıtma diye bir olay var kendi sorununu başkasındaymış gibi gösterip üste çıkmak. Hem ağlıyorsun hem de toksiklik yapıyorsun sonra da problem bizde oluyor vay anasını :)

Devrik cümle kurmaktan normal cümle kurmayı unutmuşsun. Batma falan yok bir şeyi eksik görüyorsan ve düzelteceksen adam gibi düzelteceksin boş yaparak değil. Ben bu forumda 2017'de kayıt olmuş olabilirim ama 2017'de başlamadım. Hemen shittalk yaparak da insanları eziyorsun tam bir seviyesizsin. Senin gibi insanlar ne kadar seviyesiz olduğunu davranışlarıyla belli eder. Psikolojide yansıtma diye bir olay var kendi sorununu başkasındaymış gibi gösterip üste çıkmak. Hem ağlıyorsun hem de toksiklik yapıyorsun sonra da problem bizde oluyor vay anasını :)
Anlaman nerdeyse 13 saat sürmüş bak bu güzel.

2017 değil kayıt tarihin 2018;

1633671502818.png

Türkçe cümleler içerisinde "shittalk" diye yabancı kelimeler kullanan kişi bana türkçe ne/nasıl onu öğretmeye çalışıyor.

Ay yazık üzüydün mü çen?

Susam seni.

:bounce:

Paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri