PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Border Defense War

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArchitectMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 326

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Border Defense War​

Image of Border Defense War


Kalluga Valley arasında iki bölgeye ayrılmıştır.

Nasıl Girilir​

Saati geldiğinde oyun ekranına gelen mini pencereye tıklayarak girilir.

Giriş Saati ve Gereksinimler​

  • Aynı gün içerisinde tüm BDW'lere girilebilir.
  • BDW etkinliği her gün 13:00, 23:00 ve 02:00 saatlerinde başlar.
  • Minimum giriş seviyesi 20, maksimum giriş seviyesi 80'dir.

Yöntemi​

  • Savaş yöntemi 8vs8 şeklindedir.
  • Savaş süresi 30 dakikadır ve oyuncular içeri girdikten sonra partilerini kurabilir.
  • Partilerdeki karakterler kendilerine ait olan tüm becerilerini kullanabilir.
  • Ölen bir karakter yeniden kendi bölgesinde doğarak savaşa devam edebilir.
  • Karakter öldükten sonra belli bir süre sonra kalkmazsa, o karakter direkt olarak Moradon'a gönderilir.

Kazanma Kuralların​

Kural #1600 Puana ulaşan ilk takım olarak veya rakip ekipte oyuncu kalmadığında savaş kazanılır.Kural #230 Dakikalık süre sonunda bu şartlar sağlanmamışsa takım olarak en çok puana sahip olarak da BDW'yi kazanabilirsiniz.

Ödüller​

Esas ÖdüllerMoradon'da bulunan [Operator]Moira'dan kırdırılabilen Red Treasure Chest kazanılır.Kazanan ve kaybeden iki partideki tüm oyuncular belirli oranlarda Deneyim Puanı ödülü kazanır. Premium sahibi olan kullanıcılar daha fazla Deneyim Puanı alır.Ek olarak Deneyim Puanı kazanımını 2 saat boyunca %20 oranında arttıran bir eşya verilir.Ek BilgilerDüşman öldürdüğünüzde takımınız 2 puan kazanır ve az miktarda Millet Puanı kazanırsınız.Millet Puan kazanımları premium çeşidine göre değişebilir.Sunağı ele geçiren/yok eden oyuncu yavaşlar. Sunak üssünüze ulaştırıldığında ya da öldürüldüğünüzde yavaşlama laneti sona erer. Sunağı üssünüze teslim etmek takımınıza 80 puan kazandıracaktır.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst