HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
haydin kalkın ayağa dans ediyoz kalk kalk oturma
Tell me please what wrong the code. I use this code 4 month ago and i never saw bug. Tell me what wrong this code.
yeah i make 500 bug, 600 exploit,999 keylogger and etc.
Please tell me what wrong this code. Write explaine.
yeah i make 500 bug, 600 exploit,999 keylogger and etc.Please tell me what wrong this code. Write explaine.
@SamuraiHUN
Ayrıca bazı düzeltmeler eksik paylaşmışsın.
Set(HEADER_GC_REQUEST_MAKE_GUILD, CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType(sizeof(TPacketGCBlank), STATIC_SIZE_PACKET));
bunda kaldım şuanda.
Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu
Hata C2664 'void CNetworkPacketHeaderMap::Set(int,CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType &)' : 2 bağımsız değişkeni 'CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType' değerinden 'CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType &' değerine dönüştürülemez UserInterface C:\Users\Arslan\Desktop\Azura V3\AzuraSrc\Client\UserInterface\PythonNetworkStream.cpp 35
böyle bir hata alıyorum.
yardımcı olursan. sevinirim.
Ayrıca bazı düzeltmeler eksik paylaşmışsın.
Set(HEADER_GC_REQUEST_MAKE_GUILD, CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType(sizeof(TPacketGCBlank), STATIC_SIZE_PACKET));
bunda kaldım şuanda.
Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu
Hata C2664 'void CNetworkPacketHeaderMap::Set(int,CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType &)' : 2 bağımsız değişkeni 'CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType' değerinden 'CNetworkPacketHeaderMap::TPacketType &' değerine dönüştürülemez UserInterface C:\Users\Arslan\Desktop\Azura V3\AzuraSrc\Client\UserInterface\PythonNetworkStream.cpp 35
böyle bir hata alıyorum.

yardımcı olursan. sevinirim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)