oyundaki varsayılan anahtarları başkalarıyla değiştirebileceğiniz bu sistemi de buraya bırakıyorum.
Örneğin:
Sen açmak için değiştirebilirsiniz envanteri üzerinde P tuşu veya açmak için Big Harita üzerinde ben tuşunun vb
Ayrıca sisteme yeni fonksiyonlar ekleyebilirsiniz... Günlük Sistem ve Pet penceresini değiştirilecek şekilde koyuyorum.
Örneğin:
Sen açmak için değiştirebilirsiniz envanteri üzerinde P tuşu veya açmak için Big Harita üzerinde ben tuşunun vb
Ayrıca sisteme yeni fonksiyonlar ekleyebilirsiniz... Günlük Sistem ve Pet penceresini değiştirilecek şekilde koyuyorum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Üstad paylaşımın için teşekkürler de madem alıyosun gözünü seviyim şu kelimeleri çevir şivemiz kaydı türkçeyi unuttuk
Üstad paylaşımın için teşekkürler de madem alıyosun gözünü seviyim şu kelimeleri çevir şivemiz kaydı türkçeyi unuttuk
benimde hosuma giti paylasiyim dedim Rica ederimgüzel setari tastaturaymış. eline sağlık.

Rica ederim bundan sonra elime gecerse cevirebilirsem cevirip atarim ve türkceyi unutmamis oluruz

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)