Metin2 Hile İstek m24pro

cantopcu06

Level 1
Konular
1
Online süresi
56m 10s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 8 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
32
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba m24pro bot aldım ve çalışmıyor
server ve ch seçebiliyorum çarın nick gelmiyor ordan oynata basınca sunucu seçme yerine geliyor ch seçip girmiyor hile bende kendim deneyince oyundan atıyor
güncelleme mi beklemem lazım ya da çözümü var mı
win 10 64bit

oncelıkle m24pro bulundugunuz serverı desteklıyormu bunu yapımcılarından ogrenmenız gerekıyor sonra yıne calısmaz ıse muhtemel kullandıgınız program o serverde fıxlenmıstır

oncelıkle m24pro bulundugunuz serverı desteklıyormu bunu yapımcılarından ogrenmenız gerekıyor sonra yıne calısmaz ıse muhtemel kullandıgınız program o serverde fıxlenmıstır
marmara

suan kullandıgınız m24pro surumunu fıxlemıs olabılırler bunu m24pro yapımcılarına tıcket atarak cozebılırsınız oynadıgımız tr serverındekı marmarada bu sorun oldu dıge onlar cozerler

suan kullandıgınız m24pro surumunu fıxlemıs olabılırler bunu m24pro yapımcılarına tıcket atarak cozebılırsınız oynadıgımız tr serverındekı marmarada bu sorun oldu dıge onlar cozerler
ticket yeri bulamadım mail attım daha bakmadılar bakmıyorlar diyede ortalıkta sözler var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)