Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

C++ Moblardan vb. Düşen yanglar envantere.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LangonaWork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bunu iteme nasıl bağlayabiliriz ?
itemi kullanıcak bi süresi olucak bu konudaki işlevi yapıcak
Hasta olmasaydım yapardım kötü hastalandım pc de duracak halim yok. Oyun seçeneklerine filtre yapılıp düşen itemin değerine göre envantere vb getirmeli yaparım düzeldiğimde paylaşırım

Mantık işi teşekkürler, şahsen emek oyunlarda kullanılmaması taraftarıyım kendi oyunumda oto toplamanın toplama mesafesiyle normal tuş ile toplamanın mesafesini farklı yapmıştım oyunda olup emek verenler biraz daha avantajlı olması amacıyla.

Mantık işi teşekkürler, şahsen emek oyunlarda kullanılmaması taraftarıyım kendi oyunumda oto toplamanın toplama mesafesiyle normal tuş ile toplamanın mesafesini farklı yapmıştım oyunda olup emek verenler biraz daha avantajlı olması amacıyla.
Vip sistemi yaparsın direk xx oyuncusu vipse bu şekilde işlev olarak envanterine gelir yang şahsen ben bu şekilde kullanmayı tercih ettim yere düşen yanglar çok olunca exeyi kastırıyor. tabi kim nasıl kullanmak isterse kullanabilir rica ederim

what if isAutoLoot ?
Kod:
 if (isAutoLoot)
                {
                    pkAttacker->GiveGold(iGold / iSplitCount);
                }
#ifdef ENABLE_DROP_GOLD
                else
                {
                    pkAttacker->PointChange(POINT_GOLD, iGold / iSplitCount, false);
                }
#else
                else if ((item = ITEM_MANAGER::instance().CreateItem(1, iGold / iSplitCount)))
                {
                    pos.x = GetX() + (number(-7, 7) * 20);
                    pos.y = GetY() + (number(-7, 7) * 20);

item->AddToGround(GetMapIndex(), pos);
                    item->StartDestroyEvent();
                }
#endif
if isAutoLoot you will get the gold twice. That else will fix that.
Also , coment this line:
Kod:
 LPITEM item;

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri