HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hasta olmasaydım yapardım kötü hastalandım pc de duracak halim yok. Oyun seçeneklerine filtre yapılıp düşen itemin değerine göre envantere vb getirmeli yaparım düzeldiğimde paylaşırımbunu iteme nasıl bağlayabiliriz ?
itemi kullanıcak bi süresi olucak bu konudaki işlevi yapıcak
dediğimi anlamadın. iteme bağlayarak demiştim. knight online oynadıysan bilirsin oto kutu muhabbetiHasta olmasaydım yapardım kötü hastalandım pc de duracak halim yok. Oyun seçeneklerine filtre yapılıp düşen itemin değerine göre envantere vb getirmeli yaparım düzeldiğimde paylaşırım
Mantık işi teşekkürler, şahsen emek oyunlarda kullanılmaması taraftarıyım kendi oyunumda oto toplamanın toplama mesafesiyle normal tuş ile toplamanın mesafesini farklı yapmıştım oyunda olup emek verenler biraz daha avantajlı olması amacıyla.
Vip sistemi yaparsın direk xx oyuncusu vipse bu şekilde işlev olarak envanterine gelir yang şahsen ben bu şekilde kullanmayı tercih ettim yere düşen yanglar çok olunca exeyi kastırıyor. tabi kim nasıl kullanmak isterse kullanabilir rica ederimMantık işi teşekkürler, şahsen emek oyunlarda kullanılmaması taraftarıyım kendi oyunumda oto toplamanın toplama mesafesiyle normal tuş ile toplamanın mesafesini farklı yapmıştım oyunda olup emek verenler biraz daha avantajlı olması amacıyla.
what if isAutoLoot ?
if isAutoLoot you will get the gold twice. That else will fix that.
Also , coment this line:
Kod:
if (isAutoLoot)
{
pkAttacker->GiveGold(iGold / iSplitCount);
}
#ifdef ENABLE_DROP_GOLD
else
{
pkAttacker->PointChange(POINT_GOLD, iGold / iSplitCount, false);
}
#else
else if ((item = ITEM_MANAGER::instance().CreateItem(1, iGold / iSplitCount)))
{
pos.x = GetX() + (number(-7, 7) * 20);
pos.y = GetY() + (number(-7, 7) * 20);
item->AddToGround(GetMapIndex(), pos);
item->StartDestroyEvent();
}
#endif
Also , coment this line:
Kod:
LPITEM item;
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)