Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

crossfire oyuna girişte çok ilginç bir problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taylan08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 343

taylan08

Level 3
TM Üye
Konular
30
Online süresi
2h 43m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır kullandığım ara ara giriş yaptığım hesabımda çok ilginç bir problem var. Europa serverlardan herhangi birinde oyuna giriş yapamıyorum failed to connect to server yazıyor atıyor veya hiç birşey yazmadan atıyor.ancak Nort america serverlarından oyuna giriş yapabiliyorum ancak ping yüksek ve kimsede yok.
şimdi ilginç yere geliyorum telefonumdan wifi paylaşımını açtığımda tüm serverlara girebiliyorum herhangi bir problem yaşamıyorum.turknet kullanıyorum babamlara gittim orda denedim ancak sıkıntı yine devam ediyorum millenicom kullanılıyor orada. sonra dedim ki halamada gideyim onlar turk telekom kullanıyorlar ordada aynı sıkıntı var ancak ne hikmetse telefondan wifi paylaşımını açıp girdiğimde hiç bir problem yok. Dns değiştirmeyi, temiz kurulum yapmayı ve bir sürü yöntem denedim ancak çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri