Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Forum yönetiminden şikayetçiyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ownii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 297

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yüz defa mesajları raporluyoruz eskiden işlem yapılır bakılırdı 4 gün oldu halen daha karalayıcı/kirletici mesajlar kaldırılmıyor reklam konularımızda
yahu bu foruma ne olmuş böyle gerçekten modlar işlerini ya yapmıyorlar yada ekip yetersiz
Lütfen yetkili biri bakabilir mi?

Çözüm
Konu altında arkadaşlar hakaret ve dini değerlere aşağılayıcı yorumlanacak yazıları temizlemişler. Fakat onun dışında küfür, hakaret vb bir durum olmadığı sürece yorum kısmına müdahale etmiyoruz. Fakat tercihen isterseniz konunuzu kilitli halde tutabiliriz yorum gelmemesi adına.
Yüz defa mesajları raporluyoruz eskiden işlem yapılır bakılırdı 4 gün oldu halen daha karalayıcı/kirletici mesajlar kaldırılmıyor reklam konularımızda
yahu bu foruma ne olmuş böyle gerçekten modlar işlerini ya yapmıyorlar yada ekip yetersiz
Merhaba.

1- Raporladığınır rapor ortalama 22 Dakikadır aktif
2- Her rapor elinden gelindikçe incelenip işlem yapılıyor.
3- Her mod arkadaşımıızn her alan için özel yetkisi yoktur bazı alanlar için belirlenmiş mod yada yönetim üyesi farklıdır.
4- Her rapor elimizden geldikçe en hızlı şekilde müdahile edilmektedir.

Dostum helal olsun seni her yerden stolklamaya çalışıyorum uzun zamandır, elindeki imkanlarla yeniden açacağın serverinin kötülenmemesi, yeni gelecek oyuncuların etkilenmemesi için elinden geleni yapıyorsun tebrik ederim gerçekten. Senin çabanı, bir babanın elinde olan imkanlarla çocuğuna sahip çıkması gibi görüyorum. Respect :thumb:

Merhaba.

1- Raporladığınır rapor ortalama 22 Dakikadır aktif
2- Her rapor elinden gelindikçe incelenip işlem yapılıyor.
3- Her mod arkadaşımıızn her alan için özel yetkisi yoktur bazı alanlar için belirlenmiş mod yada yönetim üyesi farklıdır.
4- Her rapor elimizden geldikçe en hızlı şekilde müdahile edilmektedir.
kardeşim bak özelden mesaj attım 4 gün oldu halen daha karalayıcı mesajlar duyruyor
duracaksa silinmiyorsa adam islamla dalga geçmiş
adam şahsımızla dalga geçmiş
adam markamızı kirletmiş
ve bu bir reklam konusu
yani resmen kendi ayağımıza sıkıyoruz para vererek

ben yıllardır reklam veren biriyim son 1 yıldır yönetim 0 eleştirmek hakkımdır diye düşünüyorum ve eleştirinin karşılık bulması gerekiyor

Konu altında arkadaşlar hakaret ve dini değerlere aşağılayıcı yorumlanacak yazıları temizlemişler. Fakat onun dışında küfür, hakaret vb bir durum olmadığı sürece yorum kısmına müdahale etmiyoruz. Fakat tercihen isterseniz konunuzu kilitli halde tutabiliriz yorum gelmemesi adına.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri