romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bir müşterim tarafından bu filesteki npc ye tıklayınca anlık mysql yükselme sorunu var diye iletmişti bana ücretsiz şekilde çözümünü sağlayıp buraya bu filesi kullanmak isteyenler için güncelleme dosyalarını bırakıyorum sorun zodyak tapınağı sisteminde ve tam olarak takip ettiğim kodlardan yola çıkarak " void CShop::BroadcastUpdateItemCh(BYTE pos, LPCHARACTER ch) " bu kod bloğuna kadar ulaştım ben sistemi tamamen kaldırmadım düzeltmek isteyen olursa diye düzeltmeme sebebim kendi alt yapımla uğraştığım için sadece sorunu tespit ederek sistemi pasif bıraktım bunu yaparken teslimat dosyasındaki dosyalardan yararlandım kullanmak isteyen kişiler için bunu belirteyim iyi geliştirmeler

ek olarak run as date ile uğraşmak istemediğim için keyleri default olarak ayarladım buraya etermanager bırakıyorum normal keyler ile kullanabilirsiniz yada bu etermanager ile kullanabilirsiniz

pack tarafından komple kaldırın zodyak sistemini

@ioriyagami konu sahibi veyahutta adminler konuya dahil ederse kullanmak isteyneler diğer sorunları varsa düzeltip kullanabilirler @AsiLZade
eter pack acıcı link yok hocam

pack açamıyorum olmuyor

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri