raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şundan sonra bir şey yazmaya bile gerek duymuyorum :D
tabi ögrendin gerek duymazsin zaten ögreticilik ne kadar güzel bişi .d
1 yil kullandim hatta gelişmiş halini bile paylastim denemesem eyw diyeceğim sistemleri defineli ve düzenleme ayarı yapildiktan sonra core olayi kalmadı
sparkyeveres 55 127 files bu alt yapı zaten birşey demene gerek yoktu zaten ögrenmiş oldun gerci coktan indirip fixlere başlamişsindir :d

Son düzenleme:
tabi ögrendin gerek duymazsin zaten ögreticilik ne kadar güzel bişi .d
1 yil kullandim hatta gelişmiş halini bile paylastim denemesem eyw diyeceğim sistemleri defineli ve düzenleme ayarı yapildiktan sonra core olayi kalmadı
sparkyeveres 55 127 files bu alt yapı zaten birşey demene gerek yoktu zaten ögrenmiş oldun gerci coktan indirip fixlere başlamişsindir :d
Ben sen gibi her source'nin içinde gezmiyorum rahat ol :D Kullanılan hiçbir files'ı kullanmaya ihtiyacım yok bak dalgana beni başkalarıyla karıştırma.

reis bu eklenen şey açık pencereyi kontrol etmiyor mu?
Evet açık pencereleri kontrol ediyor ve sen olduğu gibi kopyala. service.h de veya commondefineste veyaa herhangi bir yerde #define olarak ekli değilse :

ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM
ENABLE_ACCE_SYSTEM
ENABLE_AURA_SYSTEM
ENABLE_PLAYER_SECURITY_SYSTEM

Bunlar ekli değilse zaten bunları görmez.

Sadece şu bölüm hata verir :
if(ch->GetExchange() || ch->GetMyShop() || ch->GetShopOwner() || ch->IsOpenSafebox() || ch->IsCubeOpen() || ch->isAcceOpened(true) || ch->isAcceOpened(false))

Yani : ch->isAcceOpened(true) || ch->isAcceOpened(false)
İster kaldır ister :
2elglpf.jpg

EDİT: Aynı sorgudan altına birdaha eklemişler neden anlamadım.

Birde : Max dereceyi 30000 yapmışlar sanırım eğer sizde 20000 ise:
29000 aratın
19000 değiştirin.

Son düzenleme:
Ben sen gibi her source'nin içinde gezmiyorum rahat ol :D Kullanılan hiçbir files'ı kullanmaya ihtiyacım yok bak dalgana beni başkalarıyla karıştırma.

Evet açık pencereleri kontrol ediyor ve sen olduğu gibi kopyala. service.h de veya commondefineste :

ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM
ENABLE_ACCE_SYSTEM
ENABLE_AURA_SYSTEM
ENABLE_PLAYER_SECURITY_SYSTEM

Bunlar ekli değilse zaten bunları görmez.

Sadece şu bölüm hata verir :
if(ch->GetExchange() || ch->GetMyShop() || ch->GetShopOwner() || ch->IsOpenSafebox() || ch->IsCubeOpen() || ch->isAcceOpened(true) || ch->isAcceOpened(false))

Yani : ch->isAcceOpened(true) || ch->isAcceOpened(false)
İster kaldır ister :
2elglpf.jpg

EDİT: Aynı sorgudan altına birdaha eklemişler neden anlamadım.

Birde : Max dereceyi 30000 yapmışlar sanırım eğer sizde 20000 ise:
29000 aratın
19000 değiştirin.
anlatirim da sebebini ne alaka derler sonra 2 saat yazip dururlar hayatimda görmedim diye :d sen en iyisi üstü oku

anlatirim da sebebini ne alaka derler sonra 2 saat yazip dururlar hayatimda görmedim diye :d sen en iyisi üstü oku
Hangi üstü ? Anlatsana neymiş yanlış anlama bilmiyorsak öğrenmiş oluruz

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri