Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bilmiyosun birşey boş konuşuyosun xd daha sistemleri birbirine bağlamadan haberin yok ilk defa duymuş bide :d
Sistemler birbirine bağlı calısma mantiği var ve bunu sen bilmiyosan suç bizim değil

Files kendi içerisinde bir bütün olarak çalışıyor, Diger fileslerle ayni değil Kafana göre bir şeyi kaldırma ve ekleme işlemleri yapamazsın
Amacım tartışma çıkarıp kavga etmek değil, burda bilgi yarıştırıcak da değilim :) Sadece söylenen şeyin boş bir şey olduğunu söyledim. Sistemleri 0dan yazmadığın sürece (Ki bütün sistemler warez :) ) ne kadar bağlayabilirsin ? Örnek gösterirsen sevinirim

Amacım tartışma çıkarıp kavga etmek değil, burda bilgi yarıştırıcak da değilim :) Sadece söylenen şeyin boş bir şey olduğunu söyledim. Sistemleri 0dan yazmadığın sürece (Ki bütün sistemler warez :) ) ne kadar bağlayabilirsin ? Örnek gösterirsen sevinirim
kanka sen onu bunu gec kullanılırmı kullanılmazmı mıllete fıkır ver:D

kanka sen onu bunu gec kullanılırmı kullanılmazmı mıllete fıkır ver:D
Filesi incelemedim o yüzden bir şey diyemem ama kendi altyapınızı geliştirin. Hazır fileslerle nereye kadar

Localhost-disk001 PASSS ????????

Filesi incelemedim o yüzden bir şey diyemem ama kendi altyapınızı geliştirin. Hazır fileslerle nereye kadar
ahh bro bılgım olsa o kadar yapmak ıstıyorumkı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri