Merhaba,
metin taşlarından tüm düşüşleri x2 veya daha fazla yapacak bir etkinlik sistemi arıyorum. oyun ustası için açma ve kapama seçeneği. yeniden başlatma olmadan
Teşekkürler
Saygılarımla.
metin taşlarından tüm düşüşleri x2 veya daha fazla yapacak bir etkinlik sistemi arıyorum. oyun ustası için açma ve kapama seçeneği. yeniden başlatma olmadan
Teşekkürler
Saygılarımla.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
arkadaş 2x metini sanırım 2tane iç içe metin kesmek sanıyorMerhaba, sanırım bu yanlış. 1 noktada 5 metin oluşturan süper metin etkinliğidir. 1 metinden sadece çift damla istiyorum. yani örneğin 1 metin damla 1 inci. Olay olduğunda metin 2x inci düşürür. umarım ne söylemek istediğimi anladın.
Merhaba, sanırım bu yanlış. 1 noktada 5 metin oluşturan süper metin etkinliğidir. 1 metinden sadece çift damla istiyorum. yani örneğin 1 metin damla 1 inci. Olay olduğunda metin 2x inci düşürür. umarım ne söylemek istediğimi anladın.Sanırım aradığın konu bu
https://forum.turkmmo.com/konu/3809134-c-2x-metin-eventi/
arkadaş 2x metini sanırım 2tane iç içe metin kesmek sanıyorMerhaba, sanırım bu yanlış. 1 noktada 5 metin oluşturan süper metin etkinliğidir. 1 metinden sadece çift damla istiyorum. yani örneğin 1 metin damla 1 inci. Olay olduğunda metin 2x inci düşürür. umarım ne söylemek istediğimi anladın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)