Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@Tengrist Geldi bak dosya felan dedik ya hemen uçarak gelir 

Unpackler hoşuma gidiyor, rodnia diğer globallerden bi miktar daha farklı bir server. msenv dosyalarına kadar baya emek kokuyor, perso kostümler vs.@Tengrist Geldi bak dosya felan dedik ya hemen uçarak gelir![]()
Tabi çalma çırpma dedikmi hoşuna gidiyor dibine düşüyon dosyaların tanıdıgım birinde unpackı var atayım discord adresini elindeki fileslerle kandır alUnpackler hoşuma gidiyor, rodnia diğer globallerden bi miktar daha farklı bir server. msenv dosyalarına kadar baya emek kokuyor, perso kostümler vs.
Mevzuyu anlatırsan iyi olur ne oldu? Etliye sütlüye karışmadım 2 yıldır şu forumda, elde etmek istesem ödemesini yapar alırım.Tabi çalma çırpma dedikmi hoşuna gidiyor dibine düşüyon dosyaların tanıdıgım birinde unpackı var atayım discord adresini elindeki fileslerle kandır al
Çalma çırpma işleri var ya diyorum gözün döndü birdenMevzuyu anlatırsan iyi olur ne oldu? Etliye sütlüye karışmadım 2 yıldır şu forumda, elde etmek istesem ödemesini yapar alırım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)