- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 1,495
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,440
- DevLira
- 36
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Emre abiye noldu ya rusyalı olan. Söyle ona ahmet ben, gelsinTürkçe konuşmayı pek sevmiyorum ama biraz uzun oldu. Bu sitedeki kimseden pek bi yardım beklentin olmasın elini verirsen kolunu koparırlar türkler hiçbizaman değişmez en azından bu sitede bilgi sahibi olarak geçinen işsiz güçsüzler metin2 gibi gereksiz bi oyuna olur olmadık modifiyeler yapıp en iyi files benimki en iyi sistemi yazarım bütün filesler benim altyapım diyen başkada hiçbir meziyeti olmayanlarla doldu site neyse işte ortada bi çıkar olmadan kimse kimseye yardım etmez bu sitede edenede dikkat et hatta bana bile biri birisine yardım ettimi ilerde illa kol kadar bi kazık atma ihtimali yüksek olur 2010 da neyse 2025 tede aynı değişen bişey olmadı bunca yıldır, en iyi yapcağın kendi çabalarınla unpack konusunda bilgi sahibi olman en azından kimseye eyvallahın olmaz.

- Konular
- 408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 5,839
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 4,983
- DevLira
- 0
Bnde aynı ülkede yaşıyorum herneyse Discordu yokmu o kıt kafanın gerçi ordanda ulaşmak zor çok gerekliyse skypesini yollarım özelden.Emre abiye noldu ya rusyalı olan. Söyle ona ahmet ben, gelsin![]()
- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 1,495
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,440
- DevLira
- 36
Var bende her adresi senin hikayenide biliyorum kişi ve hesap olarak.Bnde aynı ülkede yaşıyorum herneyse Discordu yokmu o kıt kafanın gerçi ordanda ulaşmak zor çok gerekliyse skypesini yollarım özelden.
Neyse ama banada bi unpack lazm bi sw nin
- Konular
- 408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 5,839
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 4,983
- DevLira
- 0
Forumda bilgiliyim diye geçinen bi wasıfsız illaki vardır bi konu aç birisi açar.Var bende her adresi senin hikayenide biliyorum kişi ve hesap olarak.
Neyse ama banada bi unpack lazm bi sw nin
- Konular
- 6
- Online süresi
- 8d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 2,033
- DevLira
- 6
Teşekkür ederimTürkçe konuşmayı pek sevmiyorum ama biraz uzun oldu. Bu sitedeki kimseden pek bi yardım beklentin olmasın elini verirsen kolunu koparırlar türkler hiçbizaman değişmez en azından bu sitede bilgi sahibi olarak geçinen işsiz güçsüzler metin2 gibi gereksiz bi oyuna olur olmadık modifiyeler yapıp en iyi files benimki en iyi sistemi yazarım bütün filesler benim altyapım diyen başkada hiçbir meziyeti olmayanlarla doldu site neyse işte ortada bi çıkar olmadan kimse kimseye yardım etmez bu sitede edenede dikkat et hatta bana bile biri birisine yardım ettimi ilerde illa kol kadar bi kazık atma ihtimali yüksek olur 2010 da neyse 2025 tede aynı değişen bişey olmadı bunca yıldır, en iyi yapcağın kendi çabalarınla unpack konusunda bilgi sahibi olman en azından kimseye eyvallahın olmaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)