Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba, forumumuzun arama butonunu kullanarak istediğiniz konulara rahatlıkla erişebilirsiniz, iyi forumlar dilerimNe kadar ölü konu varsa hepsi hortlanmış birşey arayacak olsak kategoride bulamiycaz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderasyon sessizce de yapılabilir, gyazo için teşekkür ederim 7 ay boyunca turkmmo yönetiminde bulunduğum için gayet ne nerde biliyorum ama ilgi alakan için sağolmerhaba, forumumuzun arama butonunu kullanarak istediğiniz konulara rahatlıkla erişebilirsiniz, iyi forumlar dilerim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

Denetim kasılıyor..Moderasyon sessizce de yapılabilir, gyazo için teşekkür ederim 7 ay boyunca turkmmo yönetiminde bulunduğum için gayet ne nerde biliyorum ama ilgi alakan için sağol![]()
Yönetimde olan kişilerin diğer kullanıcılara gereken desteği sağlaması gerektiğini yönetimde bulunduğunuz süre zarfında bilmiş olmanız gerekiyordu bu yüzden yönetim ekibi olduğunu unutmayalımModerasyon sessizce de yapılabilir, gyazo için teşekkür ederim 7 ay boyunca turkmmo yönetiminde bulunduğum için gayet ne nerde biliyorum ama ilgi alakan için sağol![]()
iyi forumlar dilerim.Teşekkür ettim zaten farklı bir tutum içine girmedimYönetimde olan kişilerin diğer kullanıcılara gereken desteği sağlaması gerektiğini yönetimde bulunduğunuz süre zarfında bilmiş olmanız gerekiyordu bu yüzden yönetim ekibi olduğunu unutmayalımiyi forumlar dilerim.
uzamasına gerek yok sadece fikrimi belirttim iyi forumlar dilerim...- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...