Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
GreatShop kullanmasına rağmen klasik great görünümünden sıkılıp değişik fanteziler arayan arkadaşlar için ideal olabilir.
Birebir Rohan2 GUI'si değildir. Sadece benzerlik taşımaktadır. Bazı yerlerini kendi zevkime göre yaptım.
Özellikle bilmeniz gerekenler:
* Aynı karakter sizde 2 pazar açabiliyorsa şuanki hali ile tek pazar açabilirsiniz. 2 pazar açmanız için düzenleme yapmanız gerekmekte.
* Edit bölümü tamamen kaldırıldı. Eğer siz kullanıyorsanız tekrar eklemeniz gerekiyor.
* Kaşmir paketi ekli haldedir. Eğer kullanmıyorsanız kaldırınız.
Pazar açma ekranı:
Pazara item ekleme ekranı:
Pazar düzenleme ekranı:
Birebir Rohan2 GUI'si değildir. Sadece benzerlik taşımaktadır. Bazı yerlerini kendi zevkime göre yaptım.
* Aynı karakter sizde 2 pazar açabiliyorsa şuanki hali ile tek pazar açabilirsiniz. 2 pazar açmanız için düzenleme yapmanız gerekmekte.
* Edit bölümü tamamen kaldırıldı. Eğer siz kullanıyorsanız tekrar eklemeniz gerekiyor.
Pazar açma ekranı:
Pazar düzenleme ekranı:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Moderasyon sessizce de yapılabilir, gyazo için teşekkür ederim 7 ay boyunca turkmmo yönetiminde bulunduğum için gayet ne nerde biliyorum ama ilgi alakan için sağolmerhaba, forumumuzun arama butonunu kullanarak istediğiniz konulara rahatlıkla erişebilirsiniz, iyi forumlar dilerim
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Mükemmel olmuş Ellerine sağlık <3GreatShop kullanmasına rağmen klasik great görünümünden sıkılıp değişik fanteziler arayan arkadaşlar için ideal olabilir.
Pazar açma ekranı:
Ekli dosyayı görüntüle 61067
Ekli dosyayı görüntüle 61068
Pazar düzenleme ekranı:
Ekli dosyayı görüntüle 61069
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...