emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Robin Flodin Daybreak'in CEO'su Ji Ham'in Görevini Devir Aldı

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

image44fbec4fe89dafef.png

Geçen haftanın sonlarında, MMORPG geliştiricisi / yayıncısı Daybreak Game Company de dahil olmak üzere çok sayıda oyun mülkü satın aldığı için geçen yılın sonuna doğru dalgalar yapan İsveçli Enad Global 7 şirketi, kurucu ortağı ve CEO'su Robin Flodin'in görevi bırakacağını açıkladı. Sonuç olarak, Daybreak'in mevcut CEO'su Ji Ham, EG7'nin CEO vekili rolüne adım atacaktı.

Geçen hafta basın açıklaması yoluyla yapılan duyuruda, EG7'nin iki parti, Flodin ve şirketin eg7'deki görevinden uzaklaştırılması için eski geçişi kabul ettiğini duyurmasına izin verildi. Sonuç olarak, Ji Ham CEO vekili rolüne adım atarken, EG7 kalıcı bir CEO arayışı başlattı. Geçiş neden gerçekleştiğine dair bir neden yok. Ji Ham, eg7'nin aradan geçen sürede şirketin CEO vekili olarak atanmasının bir nedeni olarak işaret ettiği Daybreak'in son altı yıldır CEO'sudur. Flodin, tamamen uzaklaşmadan önce Ham'ın yeni dties'e geçişine yardımcı olmak için önümüzdeki altı ay boyunca kalacak.

Flodin, Daybreak satın alımından sonra bir dizi videoda hayranlarına kendini sevdirdi ve şirketin gelecekte başarısı üzerine büyümeye ve inşa etmeye yardımcı olma planlarına işaret etti. O zaman, bu kadar büyük bir satın almadan bu kadar kısa bir süre sonra bu kadar kısa sürede bu kadar kamusal bir liderlik değişikliğine sahip olmak endişe verici. Ancak EG7 yönetim kurulu başkanı Alexander Albedj geçişi "doğal" olarak nitelendirerek, "doğal" bir geçiş süreci olarak nitelendirdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri