farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Yeni Sohbet Chat Güncellemesi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan saylgan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
4.50 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
300309ChattingWindowRenewal.jpg

Author:Owsap

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Arkadaşım ben bu sistemi müşteriminin oyununa ekledim neden bilip bilmeden yorum yapıyorsun ki ?
bak sende eski konulara bakıyorsun demeki birşeye ihtiyacın var ki arayış içerisindesin arayıp bulduğum konu sahibine ilkaki teşekkür ediceğim bakış açın çok farklı sen bir konuya girdiğin zaman o konudaki kişinin dosyasını indirdiğinde teşekkür etmeyebilirsin bu senin bakış açın ama ben öyle değilim

Madem ki düşüncelisiniz bakın hemen yorumumun üstünde bir arkadaş ihtiyacı olduğu için eklemiş ve yorum yapmış bunu neden ona söylemiyorsunuz sırf polemik yaratmak için yazıyorsunuz .Ayrıca ben sizden forum kurallarını öğrenicek hiç değilim ben bu hesabım ile 11 diğer hesabım ile 14 yıldır bu forumdayım bu konu hakkında bir sorununuz varsa. konu üzerinden değil. Özel mesaj yolu ile iletişim kurup bu konuları gayet iyi şekilde tartışabilirim sizinle

Kaç yıl boyunca forumda olup olmadığınız önemli değil, ben 2007 yılında bu forumun eski forumu olan Metin2.biz'den geliyorum buraya ona bakarsanız? Bölüme giriyorum, bütün eski konular öne çıkartılmış hepsinde aynı yorum. Denediysen o zaman yönetici olarak düzgün bir şekilde SS ini atarsın sorunsuz olduğunu belirtirsin vs vs cart curt en azından yaptığın yorum faydalı olur.

Yapmayın ama, sadece bölümün düzgün kullanılması için çabalıyorum. Bir sürü moderatör aynısını yaparak ara ara bölümün içinden geçiyor. Ya spam alıntı konular açılarak bölümde yetki almak/yetki atlamak için çabalanıyor ya da spam postlar atılıyor sağolun teşekkürler vs vs diye.

Ben de eski konulara bakıyorum, ama insan gibi aratıp aradığımı bularak. Girdiğim eski konuları da güncelleyerek bölümün içinden geçmiyorum. Sen moderatörsün, hatta uzman moderatörsün. Ona göre davranmalı gelip kuralları senden mi öğreneceğim len diye çıkışmak yerine hatan varsa anlayış göstermelisin. Yargıda bile hakim sanıktan bir şeyler öğrenip özür diliyebiliyorsa, sen sadece bir moderatörsün senden mi öğreneceğim gibi laflar etmemelisin. Seni ya da yetkini küçümsemiyorum, sadece şu forumu adam gibi kullanalım istiyorum. Düzeni bozan da bölüm yetkilisi olmasın istiyorum.

Edit : sanırım saniyede 1 sistem eklemisşin Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri