Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gerçek Eski Metin2 1-99! Hasret2 Şimdi Seni Bekliyor?

3.67 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
Hasret2
Hasret2 metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. Hasret2 kayıt ol ve Hasret2 indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. Hasret2 metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. Hasret2 açılış tarihi 2021-10-01, bir an önce Hasret2 pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasret2Official

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
431s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
5
TM Yaşı
4 Yıl 7 Ay 25 Gün
MmoLira
3
DevLira
0
Server Adı
Hasret2
Server Web Sitesi
http://www.hasret2.com/
Açılış Tarihi
1 Eki 2021
Lonca Turnuva Ödülü
1

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba! gününüz güzel ömrünüz mutlu olsun...
Yıllar önce metin2 hepimizin gönlünde taht kurdu. Bununla birlikte, eskiye duyduğumuz özlem ve hasret; HASRET2 ile son buldu: şimdi hasret metin2 oynama vakti

Kömür siyahı çeliği giymek her ay kapanan ve en önemlisi item edit yang satılan yardımlı liseli ergenlerin oyunlarından sıkıldıysan doğru pvp arıyorsan geç kalmış değilsin seni bekliyor olacağız

- www.hasret2.com
* www.facebook.com/hasret2official

Adsız.png

umarım bu eski tip güzel olur çünkü açanlar kostüm pet felan ekleyip anasını ağlatıyor :D

Daha önceden aynı tip server açma deneyiminiz olmuş belli ki, zira tanıtım bölümünde açıklamalarda yazılan metinler daha önce de oynadığım aynı tip başka isimde bir server ile aynı. Ama söz verdiğiniz gibi işinizin hakkını veriyorsunuz. Oyuncular ne istediklerini bilse çok güzel olacak. Bu tarz serverlara bir hevesle başlayıp, emek vermekten sıkılıp bırakan bir çok arkadaş var bu sorunu çözebilmiş değilim. Bu durum hem server sahiplerini hem diğer oyunucuları zor durumda bırakıyor.

Belki bunu okuyacak olan server sahiplerine naçizane tavsiyem, çelik-muharebe kızılda düşen, 55-99 Skiller g başlamalı "eski tarz" orta-emek pvp server kurmaları. Ws'lik değil, emek.

Sadece kendimce bir yorum yapmak istedim, Başarılar dilerim

aga bu piyasada herkes pro olmuş dediğin gibi inşallaj tutarda oynarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri