- Konular
- 0
- Online süresi
- 39061s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 34
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 174
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Neden hala aktif değil ?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 39061s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 34
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 174
- DevLira
- 0
arkadaş zamanında açabilseydin keşke 2 gün gecikti şu oyunu yarına hazırlada başlayalım lakin ben senin kim olduğunu biliyorum eskimt2 10 ay sürdü ardından reborn yaptın sonra nostalji nostalji2 gibi gibi oyunlar evet çok güzel oyunun fakat biraz ilgi göster be reklam yap yaptığın oyunu en az 200 kişi oynasa yeter 150 kişi ile yine döner oyun ticaretin olduğu her oyun döner yap artık şunu yap eskimt2 nasıldı 10 ay sürdü millet deliye dönmüş gibiydi çelik bulamazdık bulsak 50. 60. basmada +9 zor yapardık muharebede triton aynı şekilde şu eskimt2 ruhunu geri getir işinin üstüne düş arkadaş senden iyisi yok oyun olarak ciddi anlamda tr'nin etkisini veriyorsun ilgi ilgi ilgiiii ve reklam bunu yap yeter hergün 1 veya 2 saat oyunda aktif olsan yeter...
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 38254s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 14
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
Doğru yorum. Zaten herkes kim olduğunu biliyor yine de geliyor ama kendisine sorsan sanki kimse bilmiyormuş gibi ben o değilim diyor.arkadaş zamanında açabilseydin keşke 2 gün gecikti şu oyunu yarına hazırlada başlayalım lakin ben senin kim olduğunu biliyorum eskimt2 10 ay sürdü ardından reborn yaptın sonra nostalji nostalji2 gibi gibi oyunlar evet çok güzel oyunun fakat biraz ilgi göster be reklam yap yaptığın oyunu en az 200 kişi oynasa yeter 150 kişi ile yine döner oyun ticaretin olduğu her oyun döner yap artık şunu yap eskimt2 nasıldı 10 ay sürdü millet deliye dönmüş gibiydi çelik bulamazdık bulsak 50. 60. basmada +9 zor yapardık muharebede triton aynı şekilde şu eskimt2 ruhunu geri getir işinin üstüne düş arkadaş senden iyisi yok oyun olarak ciddi anlamda tr'nin etkisini veriyorsun ilgi ilgi ilgiiii ve reklam bunu yap yeter hergün 1 veya 2 saat oyunda aktif olsan yeter...
Yapması gereken şey oyunda seviyeyi korumak. Oyunda gelen küfür ediyor geçen küfür ediyor sonra çoluk çocuk ortamına dönüyor. Birde eleştiri kaldıramamazlık var. Eleştiri yapan banlanır ama küfür eden banlanmaz gibi bir sistemi vardı eski swlerinde.
Birde ticket sistemi hiç bir işe yaramıyordu. Bu şekilde seviye korunmaz. Bak şuan 8aydır ayaktayız diye övünen sunuya adamlar seviyeyi koruyor kardeşim. Sw files hoşuma gitmedi ama konuşurken adamlarla konuştuğunun farkına varıyorsun. Sende bu seviyeyi korusan sürekli sw açmana gerek kalmaz verdiğin vaatlerde durarak reklama para harcamadan da kazanırsın. Zaten bir çok kişi doğal yolla reklamını yapmış oluyor.
Mesela Nostalji2'de youtube'da bedelsiz reklam yapan Ronjuson, Gezenti Kaptan, Lazinyolar vardı. Birde seviyesiz loncalar vardı. Oyunun içine eden o loncadaki 3-5 varoş olduğu halde engel olmadın, gül gibi adamları oyundan soğuttun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1g 18888s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 24
- TM Yaşı
- 4 Yıl 11 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 85
- DevLira
- 0
Ben de oynadım zamanında bu şahısın serverlerini. Her seferinde aynı şeyi yapıyor. Sw si güzel fakat ilgi alaka 0 0 0 . İlk bir hafta birazcık ilgileniyor daha sonra kesinlikle ilgilenmiyor ticketlere bakmıyor ve reklam vermiyor. Çok cimri paragöz bir adam.Serverinin yayınını reklamını yapan insanlara bile sahip çıkmıyor. Bu yüzden her sw si 2 ayda max 3 ayda kapanıyor. İlgilense biraz ah birazcık ilgilense yanına bi yardımcı tutsa en kötü çok online olur ve online kaybetmez. Ya en basitinden her 2 haftada bir lonca savaşı düzenle be kardeşim ep ödülü ver bişi ver. Her 2 haftada bir bireysel ws turnuvası yap. Oyuncuların önerilerini dikkat et ama bu şahıs sadece kendi bildiğini yapar eleştiriye kapalı o yüzden bu şahısın serverlerinin ömrü hep bir aydır. Saygılar....
Lan arkadaş zamanında açabilseydin keşke 2 gün gecikti şu oyunu yarına hazırlada başlayalım lakin ben senin kim olduğunu biliyorum eskimt2 10 ay sürdü ardından reborn yaptın sonra nostalji nostalji2 gibi gibi oyunlar evet çok güzel oyunun fakat biraz ilgi göster be reklam yap yaptığın oyunu en az 200 kişi oynasa yeter 150 kişi ile yine döner oyun ticaretin olduğu her oyun döner yap artık şunu yap eskimt2 nasıldı 10 ay sürdü millet deliye dönmüş gibiydi çelik bulamazdık bulsak 50. 60. basmada +9 zor yapardık muharebede triton aynı şekilde şu eskimt2 ruhunu geri getir işinin üstüne düş arkadaş senden iyisi yok oyun olarak ciddi anlamda tr'nin etkisini veriyorsun ilgi ilgi ilgiiii ve reklam bunu yap yeter hergün 1 veya 2 saat oyunda aktif olsan yeter...
- Konular
- 266
- Online süresi
- 6g 52252s
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 201
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 696
- DevLira
- 27
Şikayet ve önerilerinizi https://forum.hasret2.com/ yapsanız en azından ilerleme kaydedilir buradaki yorumları pek oyun yönetiminin göreceğini sanmam zamanında bir mod olarak söylüyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)