C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Metin2 EXP Bagıs Scripti!-1000x C4USMultiHack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan parazit41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
  • Etiketler Etiketler
    metin2 hile
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Not defterindeki kodları panele yapıştırcan winrarlık iş yok
He bu pyton uygulması dimi onu bulamadım linkini atar mısın rica etsem nerden indirebilirim

He bu pyton uygulması dimi onu bulamadım linkini atar mısın rica etsem nerden indirebilirim
hile yapımcısının ismini githup ta aratabilir güncelse onu indirip taratabilirsin farklı yapımcılar da var

Bu Kodu zamanında Farklı bir forumda paylaşmıştım, O sıralar yeni yeni bu işlere girdiğimden ve pek anlamadığımdan dolayı direk @streetglow90 'ın yazdığı kodu credits vermeden ve ismi değiştirerek paylaşmıştım. Hatamı birkaç ay önce farkederek ve kod stabil çalışmadığından dolayı paylaştığım formdan alıntı yaptığımı belirterek kodu temizledim. Normalde Buradan moderatörlere konuyu değiştirmeleri için birkaç satır yazı yazmıştım fakat moderatörler konuyu düzenlemedi veya görmediler artık bilmiyorum. Kodun orjinali buradadır https://forum.turkmmo.com/konu/3808656-exp-donator-duzenleme/#post-21095293 ben sadece alıntıladım ismi değiştirmek hataydı 2* yıl olmuş arkadaş bayadır foruma girmiyor sanırım Arkadaşa ulaşamadığım için buraya yazdım, evet koduda arkadaş açık olarak paylaşmış ismi değiştirmeden paylaşabilirdim ama yinede yazayım Kusura Bakma dostum.

Yazdığımız her şeyi çalıyorlar, ulan bari adımı silmeseydiniz :p

bu calısıyor mu bayadan berı gırmeyelı guncelenmedı bu dıye bılıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri