HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@darkbey42 Merhabalar Hocam Ben sistemi sorunsuz kullanıyorum fakat resim fortmatlarında oynama yapmam gerekli sistemler kısmında gif olarak yükliceğim bir kaç dosya var fakat sadece resim formatında yükliyebilirsin diyor bunun için ne yapmalıyım acaba?
dc yada skype üzerinden ulaşın halledelim@darkbey42 Merhabalar Hocam Ben sistemi sorunsuz kullanıyorum fakat resim fortmatlarında oynama yapmam gerekli sistemler kısmında gif olarak yükliceğim bir kaç dosya var fakat sadece resim formatında yükliyebilirsin diyor bunun için ne yapmalıyım acaba?
dc : Darkbey#2589
paylaşım için teşekkürler localhosta kurmak istiyorum appserver vasıtası ile fakat bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
merhaba projelerden dolayı pek vaktim olmuyor hocam forumda anlayan birçok arkadaş var onlardan yardım isteyebilirsinizpaylaşım için teşekkürler localhosta kurmak istiyorum appserver vasıtası ile fakat bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)