Still workingbut @TheHectoR.exe can you make the pickup to pick all items in 1 second ?
change auto pickup value to 1
Yeah, but I didn't mean to that. To be more specifically, you know when you press "Z" you pick up all items at once. If I change autopickup to value 1, it will pick up one by one in interval of 1 seconds or milliseconds.change auto pickup value to 1
Hocam güzel hile eline, emeğine sağlık. Sadece range pickup yüzünden oyundan çok atıyor. Başka bi hilede denk gelmiştim, senin olmayan itemleri toplama gibi bi seçenek vardı, bu hileye de öyle bi seçenek entegre edebilirsen atma problemi de çözülebilir gibi duruyo. Ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama yinede bi söyliyim dedim
Hocam güzel hile eline, emeğine sağlık. Sadece range pickup yüzünden oyundan çok atıyor. Başka bi hilede denk gelmiştim, senin olmayan itemleri toplama gibi bi seçenek vardı, bu hileye de öyle bi seçenek entegre edebilirsen atma problemi de çözülebilir gibi duruyo. Ne kadar yapılabilir bilmiyorum ama yinede bi söyliyim dedim
Yakında yeni bir hile çıkartıcam. Orada bu hilede olmayan özellikler dışında bir çok özellik bulunuyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)