- Konular
- 114
- Online süresi
- 2ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 67,865
- DevLira
- 75
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Daha önce bir kaç server'da 2k üzeri online ile test edilmiş tamamen sorunsuz bir server files dosyalarıdır. Senelerin emeği sonucu oluşturulmuş nadir bulunabilecek bir yapıda oyundur.
Açılış anında dahi gram kasma, lag sorunu söz konusu olmamıştır.
Hiç bir şekilde game.core, oyun çökmesi, lag, hata v.s bulunmuyor.
Metin2 server açmak isteyenler bana ulaşabilir.
Ben size ödeme sonrası sunucunuza oyunun kurulumunu yapıyorum. size atacağım client dosyalarıyla oyuna giriş sağlayabiliyorsunuz. size ben düzenleyebileceğiniz bir kaç dosya atıyorum. oradan oyunun ipsini, ismini v.s değiştirebilirsiniz. oyunun kurulacağı sunucuya lisanslı olarak kurulum yapılıyor. game ve db source vermiyorum bunlar dışında oyunun güvenliği için game ve db dosyasını sıfırdan derleyip öyle teslim ediyorum istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
Skype adresim: myfarukmetin
REFERANS 1: MORDOR2
https://www.youtube.com/watch?v=J4-mcg0AQZU
REFERANS 2: CİNOMEL2 ERENDİZ
REFERANS 3: ZİNDAN2
Daha önce bir kaç server'da 2k üzeri online ile test edilmiş tamamen sorunsuz bir server files dosyalarıdır. Senelerin emeği sonucu oluşturulmuş nadir bulunabilecek bir yapıda oyundur.
Açılış anında dahi gram kasma, lag sorunu söz konusu olmamıştır.
Hiç bir şekilde game.core, oyun çökmesi, lag, hata v.s bulunmuyor.
Metin2 server açmak isteyenler bana ulaşabilir.
Ben size ödeme sonrası sunucunuza oyunun kurulumunu yapıyorum. size atacağım client dosyalarıyla oyuna giriş sağlayabiliyorsunuz. size ben düzenleyebileceğiniz bir kaç dosya atıyorum. oradan oyunun ipsini, ismini v.s değiştirebilirsiniz. oyunun kurulacağı sunucuya lisanslı olarak kurulum yapılıyor. game ve db source vermiyorum bunlar dışında oyunun güvenliği için game ve db dosyasını sıfırdan derleyip öyle teslim ediyorum istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.
Skype adresim: myfarukmetin
REFERANS 1: MORDOR2
https://www.youtube.com/watch?v=J4-mcg0AQZU
REFERANS 2: CİNOMEL2 ERENDİZ
REFERANS 3: ZİNDAN2