Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Her sw açılışında bulunmasam da özellikle farm serverlerin çoğunun açılışında bulunuyorum.
Serverlerin bazılarında userlerin Uriel tarafından oyuna giriş sorunları yaşaması bu sebepten batan server bile gördüm.
Server yöneticileri Uriel'den Zamanında cevap alamıyorlar. Sorunları da geç hallediliyor, böyle bazı serverlerin bu anti hile programı yüzünden user kaybı yaşadığına şahit oldum.
Bir de başka bir serverda olan bir şeyden, tüm serverlarda sınırsız ban atmak gibi fantastik olayları var bu hile engelleme sisteminin
Düşünsenize 500 online ulaşabilecekken bu sistem sayesinde 400'ü oyuna girebiliyor.
Ya da diyelim ki "A" serverinde ban yediniz "C" serverinde çalışıp didindikleriniz emekleriniz de çöp oluyor.
Adminlerden duyduğum üzere Serverin kendi Oto avından sınırsız pc ban yiyenler bile var.
Bu kişiler itiraz etmek istediklerinde onları kimse umursamıyor.
Sadece işin müşteri kısmına para getiren kısmına odaklanmışlar.
Kullanıcı olarak hakkınız olmasına rağmen PC'nizde bulundurduğunuz bir şey yüzünden ban yiyebilirsiniz, oyunda kullanmanız gerekmiyor.
Sunucu sahiplerine met edilen bu sistem aslında oyuncuları kaçıran bir araçtan başka bir şey değil.
Oyuncuların bir kısmı bu sistemi hiç sevmiyor.
Ünlü pvplerin sahipleri bu işi çözmüşler
Kendi özel hile korumamız var diye oyuncuları kandırıyorlar. Oysa Uriel almışlar.
İsmini de kendi pvplerinin özel koruması olarak koymuşlar,
Bazı swlere giriyorum anti hile korumanız ne diyorum devlet sırrı gibi davranıyorlar, Uriel mi diyorum yok diyorlar.
Sw'ye girince bunun Uriel olduğunu öğreniyorum.
O kadar övülen methedilen anti hilenin bir de bu yüzünü görün istedim. Adminler userlerine bahsetmekten bile korkuyor, devlet sırrı gibi yaklaşıyorlar.
Sahibinin de bizde hataya yer yok tutumuyla sayısız oyuncu haksız yere banlandı.
İtiraz bile etme şansları yok, karşılarına kimse çıkmıyor. Bizde hata olmaz gardaş gibi saçma bir tutumları var.
Milyon dolarları götüren çok daha gelişmiş ve iyi hile koruma sistemlerine sahip olan metin2'nin bile ban itiraz bölümleri varken bunların bizde hata olmaz yaklaşımı kibirden başka bir şey değil.
Bu sistemi yapan kişilerin 2 hileyi tespit için 10 masum kişinin banlanıp, banlanmaması önemli değil.
O hile koruma sistemini yapmış arada masumları da banlamış önemli değil.
Bu sayede uriel başarısını koruyor çünkü tarlada fare avlarken mısırları da biçiyor ve yoluna devam ediyor.
İsteyen istediğine inansın Uriel gözlerimle şahit olduğum üzere budur.
Serverlerin bazılarında userlerin Uriel tarafından oyuna giriş sorunları yaşaması bu sebepten batan server bile gördüm.
Server yöneticileri Uriel'den Zamanında cevap alamıyorlar. Sorunları da geç hallediliyor, böyle bazı serverlerin bu anti hile programı yüzünden user kaybı yaşadığına şahit oldum.
Bir de başka bir serverda olan bir şeyden, tüm serverlarda sınırsız ban atmak gibi fantastik olayları var bu hile engelleme sisteminin
Düşünsenize 500 online ulaşabilecekken bu sistem sayesinde 400'ü oyuna girebiliyor.
Ya da diyelim ki "A" serverinde ban yediniz "C" serverinde çalışıp didindikleriniz emekleriniz de çöp oluyor.
Adminlerden duyduğum üzere Serverin kendi Oto avından sınırsız pc ban yiyenler bile var.
Bu kişiler itiraz etmek istediklerinde onları kimse umursamıyor.
Sadece işin müşteri kısmına para getiren kısmına odaklanmışlar.
Kullanıcı olarak hakkınız olmasına rağmen PC'nizde bulundurduğunuz bir şey yüzünden ban yiyebilirsiniz, oyunda kullanmanız gerekmiyor.
Sunucu sahiplerine met edilen bu sistem aslında oyuncuları kaçıran bir araçtan başka bir şey değil.
Oyuncuların bir kısmı bu sistemi hiç sevmiyor.
Ünlü pvplerin sahipleri bu işi çözmüşler
Kendi özel hile korumamız var diye oyuncuları kandırıyorlar. Oysa Uriel almışlar.
İsmini de kendi pvplerinin özel koruması olarak koymuşlar,
Bazı swlere giriyorum anti hile korumanız ne diyorum devlet sırrı gibi davranıyorlar, Uriel mi diyorum yok diyorlar.
Sw'ye girince bunun Uriel olduğunu öğreniyorum.
O kadar övülen methedilen anti hilenin bir de bu yüzünü görün istedim. Adminler userlerine bahsetmekten bile korkuyor, devlet sırrı gibi yaklaşıyorlar.
Sahibinin de bizde hataya yer yok tutumuyla sayısız oyuncu haksız yere banlandı.
İtiraz bile etme şansları yok, karşılarına kimse çıkmıyor. Bizde hata olmaz gardaş gibi saçma bir tutumları var.
Milyon dolarları götüren çok daha gelişmiş ve iyi hile koruma sistemlerine sahip olan metin2'nin bile ban itiraz bölümleri varken bunların bizde hata olmaz yaklaşımı kibirden başka bir şey değil.
Bu sistemi yapan kişilerin 2 hileyi tespit için 10 masum kişinin banlanıp, banlanmaması önemli değil.
O hile koruma sistemini yapmış arada masumları da banlamış önemli değil.
Bu sayede uriel başarısını koruyor çünkü tarlada fare avlarken mısırları da biçiyor ve yoluna devam ediyor.
İsteyen istediğine inansın Uriel gözlerimle şahit olduğum üzere budur.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Baslarda 1 ci sebebPeki uriel madem böyle kötü neden tercih ediliyor?
Svside ve benzeri korumalar %100 anlamda koruma saglamiyor
Soyle soylim
Uruel ac ve svside yan yana koyalim
Calisma prensinde aldigin pakete gore cpu(anlik pc taramasi paketleri var
%10/25/50/75) cpu yemesinin sebebi max guvenlik demek max sistemi zorluyarak arka planda sistemi hile ve ya bilinen baska turlu bir program aktifmi ona bakmasi.
Bu bilinen en birincil gercektir.
Cumleyi toparlayayim hemen
Uruel ac ve svside aralarindaki basta ki farklar
Svside paket fiyatlari dusuk online serverlarda koruma sagliyor. Ama yuksek online olan yerlerde malesef saglamiyor sebebi
Yuksek online basladigi yerde
Server hile korumasini asan firmalar var (com2,masyaf ) gibi gencler var bunlar saglm calisie aktif hile saglamak icin oyuna ozel guncelleeme sagliyorlar ve bu firmalar da iyi para kazanmakta oyunculardan(hile satan grub bu)
Standart bir swrveri ele alalim
1 k oyuncu var
Svside ile korundugunda pakete bagli oldugundan (7x veya range dedigimiz seyi yani toplu metine ve oyuncuya vuran damageden dolayi hileden bahsediyorum.
Oyunculr ve oyun ic piyasasina gelen fazla miktardaki malzemeden dolayi malesef server da piyasa bitiyor oyuncular itemini hazirlayip oyun sonu dedigimiz kisim basliyor.
Burda bu faktorleri malesef
Svside +plus veya uruel ac de ki bir orta paket ile asmis oluyorsunuz bunlarsna dolayi.
Serverlarda en buyuk etken dis ardan mudehale buras ahile korumasi fayda sagliyor.
Suan geldigimiz vakitte
Uruil ac ve svside dahil piyasadaki bussuru oyunda yuzdelik dilimde mining atiyor ve bu sayi 10.000 binde veya total serverlarda 100.000 kisilik kitkeye denk geliyoe bunlardan sebeb buyuk rakamlar donuyor
Onun haricinde svside ve uruel ac yuklenen serverlardaki oyuncu kaybi bilerek yapilan bir calisma da var sebebi bu insanlar hala.cocuk x server turnuva verir 15 bin tl odul uriel o kendi serverjnde o uriel korumasini gecen kod u o loncaya hileyle teslim eder ve kazancin 7 bin tlsini alip gider sistem hep bu sekilde
Uruel veya svside ikisi de server sahiplerinden baslangic ve aylik bazda para alirlar
Cokca faktor.var.
Sistem oyun dosyasindkai svside veya uruel kod bloklarindan dolayi batan oyunlar. Var.
Malesef sektorde temiz firma ve temiz yazilimci kalmadi bunu anlatiyoruz.
Normalde metin2 de kendi server filesim üzerinde çalışır sabit ip server açtım onun üzerinde düzenlemeler yapardım son bir kaç gündür modemimde sıkıntı var. Teknik servis 3 gün içinde bakılacak denildi. Net gidince herşey mahvoldu tabi ki her neyse. Bende dedim telefonun neti var bir sv indiriyim girip oynarım ve neler eklemişler nasıl sistemler getirmişler bakayım hemde vakit geçer. Oyunu indirdim bir saatte pack yükledi saat şuan 04:58 girip biraz metin2 oynucaz alt tarafı ve pc de yeni ssd ve ram taktığım için format atalı 1 hafta oldu yada olmadı. Pc tertemiz pc de filezilla putty navicat vb programlar wolfteam bir kaç oyun daha var herhangi bir macro veya benzer programda bulunmamakta. Oyuna girmek istediğimde uriel anti cheat tan tüm sv lerde engellendiğim söylendi. Bende sınırlı internetim ile indirdiğim oyunu sildim. Bu saatten sonra Uriel Anti Cheat kullanan serverleri'de ben oynamam zaten vakit kaybı. Bugün bir oyuncu yarın bin oyuncu yarın bir server diğer gün bütün serverleri kaybetmeleri çok uzak görünmüyor. Uriel Anti cheatın başarılarının devamını...
Olay koruma gorevi uriel icin diyorum olsaydi , sisteme entegre ettikleri dosyalar ile batirdiklari serverlari dusunsunler.
xtrap diye bir firma var dunyanin en saglam anti koruma hala surum farkindan dolayi asilamadi. Kurulumsal ve dunyada bilinen bir marka xtrap anti chat.sistemi
Uriel , swside ve digerleri de dahil koruma anlaminda arkada mining kasiyorlar ✌
xtrap diye bir firma var dunyanin en saglam anti koruma hala surum farkindan dolayi asilamadi. Kurulumsal ve dunyada bilinen bir marka xtrap anti chat.sistemi
Uriel , swside ve digerleri de dahil koruma anlaminda arkada mining kasiyorlar ✌
Peki uriel madem böyle kötü neden tercih ediliyor?Olay koruma gorevi uriel icin diyorum olsaydi , sisteme entegre ettikleri dosyalar ile batirdiklari serverlari dusunsunler.
Baslarda 1 ci sebebPeki uriel madem böyle kötü neden tercih ediliyor?
Svside ve benzeri korumalar %100 anlamda koruma saglamiyor
Soyle soylim
Uruel ac ve svside yan yana koyalim
Calisma prensinde aldigin pakete gore cpu(anlik pc taramasi paketleri var
%10/25/50/75) cpu yemesinin sebebi max guvenlik demek max sistemi zorluyarak arka planda sistemi hile ve ya bilinen baska turlu bir program aktifmi ona bakmasi.
Bu bilinen en birincil gercektir.
Cumleyi toparlayayim hemen
Uruel ac ve svside aralarindaki basta ki farklar
Svside paket fiyatlari dusuk online serverlarda koruma sagliyor. Ama yuksek online olan yerlerde malesef saglamiyor sebebi
Yuksek online basladigi yerde
Server hile korumasini asan firmalar var (com2,masyaf ) gibi gencler var bunlar saglm calisie aktif hile saglamak icin oyuna ozel guncelleeme sagliyorlar ve bu firmalar da iyi para kazanmakta oyunculardan(hile satan grub bu)
Standart bir swrveri ele alalim
1 k oyuncu var
Svside ile korundugunda pakete bagli oldugundan (7x veya range dedigimiz seyi yani toplu metine ve oyuncuya vuran damageden dolayi hileden bahsediyorum.
Oyunculr ve oyun ic piyasasina gelen fazla miktardaki malzemeden dolayi malesef server da piyasa bitiyor oyuncular itemini hazirlayip oyun sonu dedigimiz kisim basliyor.
Burda bu faktorleri malesef
Svside +plus veya uruel ac de ki bir orta paket ile asmis oluyorsunuz bunlarsna dolayi.
Serverlarda en buyuk etken dis ardan mudehale buras ahile korumasi fayda sagliyor.
Suan geldigimiz vakitte
Uruil ac ve svside dahil piyasadaki bussuru oyunda yuzdelik dilimde mining atiyor ve bu sayi 10.000 binde veya total serverlarda 100.000 kisilik kitkeye denk geliyoe bunlardan sebeb buyuk rakamlar donuyor
Onun haricinde svside ve uruel ac yuklenen serverlardaki oyuncu kaybi bilerek yapilan bir calisma da var sebebi bu insanlar hala.cocuk x server turnuva verir 15 bin tl odul uriel o kendi serverjnde o uriel korumasini gecen kod u o loncaya hileyle teslim eder ve kazancin 7 bin tlsini alip gider sistem hep bu sekilde
Uruel veya svside ikisi de server sahiplerinden baslangic ve aylik bazda para alirlar
Cokca faktor.var.
Sistem oyun dosyasindkai svside veya uruel kod bloklarindan dolayi batan oyunlar. Var.
Malesef sektorde temiz firma ve temiz yazilimci kalmadi bunu anlatiyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)