- Konular
- 635
- Online süresi
- 12g 34191s
- Reaksiyon Skoru
- 537
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 264
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 1,051
- DevLira
- 6
- Server Adı
- Mester2TC
- Server Web Sitesi
- https://mester2.tc/
- Açılış Tarihi
- 21 Ağu 2021
- Zorluk
- Zor
- Level Aralığı
- 1-99
- Server Tipi
- Tr Tipi
- Genel Sistemler
-
- Çevrimdışı Pazar
- Ticaret Camı
- Eventlar
-
- Futbol Topu
- Ox
- Balık Etkinliği
- Ay Işığı
- Market Özellikleri
-
- Kredi Kartı
- Havale/Eft
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Online süresi
- 27167s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 56
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 84
- DevLira
- 0
Server ile genel izlenimlerim şu şekilde :
1-) Server güzel fakat ufak tefek hatalar var. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
2-) Server tam olarak oldschool değil. Daha önce oldschool oynayan arkadaşlarım varsa farkı anlayacaklardır. Örneğin ; ilk günden +9 çelikler havada uçuşuyor.
3-) Serverin yönetim kadrosu çöp. Bir sorununuz olduğunda dile getirmeyin. Aksi taktirde yönetim kadrosundan bazı kişilerden küfür yiyebiliyorsunuz, derdinizi anlatamıyorsunuz.
4-) Serverdaki hatalar giderilir ve yönetim kadrosu da " Beğenmiyorsan git. " modundan çıkarlarsa uzun süreli olur. Aksi taktirde 1 ay sonra güle güle diyeceğimizi düşünüyorum.
5-) Nesne market henüz açık değil ama açılırsa da item almak için bence biraz beklenmeli.
Genel olarak şuanki izlenimlerim bu şekilde. Tabii ki oynadıkça güncelleme yapacağım. İyi forumlar.
1-) Server güzel fakat ufak tefek hatalar var. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
2-) Server tam olarak oldschool değil. Daha önce oldschool oynayan arkadaşlarım varsa farkı anlayacaklardır. Örneğin ; ilk günden +9 çelikler havada uçuşuyor.
3-) Serverin yönetim kadrosu çöp. Bir sorununuz olduğunda dile getirmeyin. Aksi taktirde yönetim kadrosundan bazı kişilerden küfür yiyebiliyorsunuz, derdinizi anlatamıyorsunuz.
4-) Serverdaki hatalar giderilir ve yönetim kadrosu da " Beğenmiyorsan git. " modundan çıkarlarsa uzun süreli olur. Aksi taktirde 1 ay sonra güle güle diyeceğimizi düşünüyorum.
5-) Nesne market henüz açık değil ama açılırsa da item almak için bence biraz beklenmeli.
Genel olarak şuanki izlenimlerim bu şekilde. Tabii ki oynadıkça güncelleme yapacağım. İyi forumlar.
- Konular
- 635
- Online süresi
- 12g 34191s
- Reaksiyon Skoru
- 537
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 264
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 1,051
- DevLira
- 6
Yönetim kadrosundan kim sizinle bu şekilde iletişim kurdu merak ediyorum açıkcası.Server ile genel izlenimlerim şu şekilde :
- Konular
- 6
- Online süresi
- 27167s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 56
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 84
- DevLira
- 0
Merhaba, discord genel sohbet geçmişinden konuşulanları, botun engellediği küfürleri ve kimlerin neler yazdığını görebilirsiniz. Fakat olayı şöyle özetleyeyim : Lonca başkanı olarak arkadaşlarımın ve benim rahatsız olduğu konuyu dile getirdim, hiç bir art niyetim olmadan yapıcı bir eleştiriydi. Fakat yönetim kadronuzdaki bir kişi sürekli beni terslerken bir kişi de durduk yere küfür etti. Yukarıda da belirttiğim gibi discord bot küfürü engelledi. Daha sonra da banlandım. Bu kadar iyi niyetli bir yaklaşıma bu kadar kötü yanaşmak gerçekten büyük talihsizlik. Yine de başarılar dilerim.Yönetim kadrosundan kim sizinle bu şekilde iletişim kurdu merak ediyorum açıkcası.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)