Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mester2 1-99 Old School Kendine Özgü Yapısıyla! Eskinin Yenisi >>>

Mester2TC
Mester2TC metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. Mester2TC kayıt ol ve Mester2TC indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı 199, Zorluğu zor, Server Tipi trtipi olarak belirlenmiştir. Mester2TC metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. Mester2TC açılış tarihi 2021-08-21, bir an önce Mester2TC pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

BeqKraL

Level 9
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
635
Online süresi
12g 34191s
Reaksiyon Skoru
537
Altın Konu
0
Başarım Puanı
264
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 28 Gün
MmoLira
1,051
DevLira
6
Server Adı
Mester2TC
Server Web Sitesi
https://mester2.tc/
Açılış Tarihi
21 Ağu 2021
Zorluk
Zor
Level Aralığı
1-99
Server Tipi
Tr Tipi
Genel Sistemler
  1. Çevrimdışı Pazar
  2. Ticaret Camı
Eventlar
  1. Futbol Topu
  2. Ox
  3. Balık Etkinliği
  4. Ay Işığı
Market Özellikleri
  1. Kredi Kartı
  2. Havale/Eft

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Tanıtımımız güncellenmiştir
Anasayfa için : https://mester2.tc

67398_4745826db362ed5c2aa2d915fad06478.png
2.png

Ekli dosyalar

• 1.png
    44.3 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Server ile genel izlenimlerim şu şekilde :
1-) Server güzel fakat ufak tefek hatalar var. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
2-) Server tam olarak oldschool değil. Daha önce oldschool oynayan arkadaşlarım varsa farkı anlayacaklardır. Örneğin ; ilk günden +9 çelikler havada uçuşuyor.
3-) Serverin yönetim kadrosu çöp. Bir sorununuz olduğunda dile getirmeyin. Aksi taktirde yönetim kadrosundan bazı kişilerden küfür yiyebiliyorsunuz, derdinizi anlatamıyorsunuz.
4-) Serverdaki hatalar giderilir ve yönetim kadrosu da " Beğenmiyorsan git. " modundan çıkarlarsa uzun süreli olur. Aksi taktirde 1 ay sonra güle güle diyeceğimizi düşünüyorum.
5-) Nesne market henüz açık değil ama açılırsa da item almak için bence biraz beklenmeli.
Genel olarak şuanki izlenimlerim bu şekilde. Tabii ki oynadıkça güncelleme yapacağım. İyi forumlar.

Server ile genel izlenimlerim şu şekilde :
1-) Server güzel fakat ufak tefek hatalar var. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.
2-) Server tam olarak oldschool değil. Daha önce oldschool oynayan arkadaşlarım varsa farkı anlayacaklardır. Örneğin ; ilk günden +9 çelikler havada uçuşuyor.
3-) Serverin yönetim kadrosu çöp. Bir sorununuz olduğunda dile getirmeyin. Aksi taktirde yönetim kadrosundan bazı kişilerden küfür yiyebiliyorsunuz, derdinizi anlatamıyorsunuz.
4-) Serverdaki hatalar giderilir ve yönetim kadrosu da " Beğenmiyorsan git. " modundan çıkarlarsa uzun süreli olur. Aksi taktirde 1 ay sonra güle güle diyeceğimizi düşünüyorum.
5-) Nesne market henüz açık değil ama açılırsa da item almak için bence biraz beklenmeli.
Genel olarak şuanki izlenimlerim bu şekilde. Tabii ki oynadıkça güncelleme yapacağım. İyi forumlar.
Yönetim kadrosundan kim sizinle bu şekilde iletişim kurdu merak ediyorum açıkcası.

Yönetim kadrosundan kim sizinle bu şekilde iletişim kurdu merak ediyorum açıkcası.
Merhaba, discord genel sohbet geçmişinden konuşulanları, botun engellediği küfürleri ve kimlerin neler yazdığını görebilirsiniz. Fakat olayı şöyle özetleyeyim : Lonca başkanı olarak arkadaşlarımın ve benim rahatsız olduğu konuyu dile getirdim, hiç bir art niyetim olmadan yapıcı bir eleştiriydi. Fakat yönetim kadronuzdaki bir kişi sürekli beni terslerken bir kişi de durduk yere küfür etti. Yukarıda da belirttiğim gibi discord bot küfürü engelledi. Daha sonra da banlandım. Bu kadar iyi niyetli bir yaklaşıma bu kadar kötü yanaşmak gerçekten büyük talihsizlik. Yine de başarılar dilerim.

İyi hoş server kurmuşsun da nereye gidiyor düşürdüğüm BK lar sözde oldschool demişsin alakası yok bu arada.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri