mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ücretli destek arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba serverim için sorunların giderilmesi için sağlam birini arıyorum Server www.xpra2.com

Yardımcı olacak arkadaşlar Özelden belirtsin.

multilanguage %100 aktif değil kontrol edilecek
pet sistemi TR tipi petin canıını fullemek için ve canlandırmak için protein lokması yemiyor kontrol edilecek

Son düzenleme:
Merhaba serverim için sorunların giderilmesi için sağlam birini arıyorum Server www.xpra2.com

yahora sistemide tamamen aktif değil Hidra sonrası 120+1 olmuyor questi eksik sanırım kontrol edilecek
pet sistemi TR tipi petin canıını fullemek için ve canlandırmak için protein lokması yemiyor kontrol edilecek
Mitsi simya ekli fakat simya efsunu atınca Efsun hiç bir şekilde gelmiyor kontrol edilecek
hasanmacit#5858 ulaş

yahora sistemide tamamen aktif değil Hidra sonrası 120+1 olmuyor questi eksik sanırım kontrol edilecek
Mitsi simya ekli fakat simya efsunu atınca Efsun hiç bir şekilde gelmiyor kontrol edilecek
Bvural filesi 1500liraya fixlerim hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri