Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Need for Speed: Hot Pursuit - 3/5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatOfficial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 262

EsatOfficial

Kara Gül ... 🥀
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
1,566
Çözüm
12
Online süresi
2mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,468
Altın Konu
122
TM Yaşı
5 Yıl 5 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
282
MmoLira
-119
DevLira
80
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Epey bir ilerlediktan sonra oyunda bir kaç araba açtım. Bunlardan birisi de Subaru Impreza WRX STI’ydi. Yeni polis görevimde yine bir yakın takip yapacaktım ve o görev için yeni açmış olduğum Mazda RX-8’i seçmiştim. Görev başladı ve benim amacım iki dakikadan az bir sürede mavi Subaru’yu yakalamaktı. Mazda ile o bölümü hiç abartmıyorum en az sekiz kez denedim ancak maalesef iki dakikadan az bir zamanda aracı dururamadım. Sonradan aklıma geldi ve acaba mı diye düşünüp bölümü bu sefer daha önce açmış olduğum Subaru ile geçmeye çalıştım. İlk denememdeki aptalca kazadan sonra ikinci denememde azılı yarışçıyı 1 dakika 30 küsür saniyede yakalmıştım.

Burada anlatmak istediğim şu ki; eski oyunlarda da elbette arabalar arasında bir fark söz konusu oluyordu. Yarışırken ne kadar zorlarsanız zorlayın ne kadar iyi sürerseniz sürün karşınızdaki araç sizden bir üst seviye bir araçsa normal koşullarda onu geçemiyordunuz. Fakat aynı araca biraz modifiye yaptığınızda, az önce geçemediğiniz araç sütçü beygirine dönüyordu. Burada ise durum daha farklı. İlk başta şunu bilin ki Hot Pursuit 2010’da modifiye diye bir olay yok. Dolayısı ile spolierlar, eteklikler, film camlar ve vinlyleri unutun. Burada sadece arabanızın rengini seçiyor ve yola çıkıyorsunuz. Dolayısı ile demin anlattığım hikayede nasıl bir mantık uygulandığını daha iyi anlarsınız. Şöyle ki;

“Mazda güçlü bir araba ama Subaru daha güçlü fakat Dodge Charger onadan da güçlü, ama Dodge Mazda’dan daha hantal dolayısı ile Mazda, Dodge kadar hızlı olmasa da virajları daha kıvrak alıyor, vs.”

İşte oyun sizi bu şeklide bir strateji kurmaya yönlendiriyor. Ve bu gerçekten işin eğlencesini bir kat daha arttırıyor. Elbette bu bahsettiğim kanun değil. Sonuçta her araba ile her arabayı yakalama şansınız var. Ama işi sadece şansa bırakmakta biz profesyonellerin olayı değil.

13.jpg

Dön dolan yine buraya geldik

Az önce bahsettiğimiz hikaye yok kısmı ile ilgili tartışmaya gelirsek şunu da eklemek isterim ki; oyundaki yarışlar, gerek polis kısmında gerek yarışçılar kısmında, hep aynı. İki yarış çeşidi var. Sıralama yarşları ve zamana karşı yarışlar. Polis kısmında sıralama yarışları yakın takip yarışına dönerken, zaman karşı yarışlarda ise belli bir mesafedeki Roadblock’a belli bir zamanda yetişmeniz gerekiyor. Her iki mod arasında bazı nüans farklılıkları var. Örneğin yarışçıların zamana karşı yarışlarında çevreye verdiğiniz zarar size avantaj sağlarken, polis modunda bu durum tam tersi yönde gelişiyor.

Fakat maalesef bir süreden sonra fark ediyorsunuz ki oyunda tek değişen şey sadece arabalar. Çünkü bir yerden sonra yollar bile birbirini hafiften taklit eder nitelikte geliyor gözünüze. Açıkçası bu beni oyundan biraz soğuttu. Eski oyunlarda genellikle farklı yarış modları monotonluğu ortadan kaldırıyor ve sizi devam etmeye teşvik ediyordu. Maalsesef Hot Pursuit bu etkiyi yoğun bir şekilde veremiyor. Serbest sürüş kısmında da çok farklı bir durum söz konusu değil. Sadece dilediğiniz aracı seçip sıkılana kadar geziyorsunuz. Yolda sizinle birlikte sadece Seacrest’ın sakinleri ezik arabaları ile dolaşıyor.

Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri