HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sistemin temelini aslında önceden attım ve yoğunluktan dolayı rafa kaldırdım, biraz düzenlenmiş hali ile;
Yapılanlar:
* Kodlama tamamen source üzerindendir, lua için sadece kayıt ve GM panel fonksiyonları yönlendirilecektir
* Kayıtlı oyuncuları rastgele eşleştirir, belli bir düzeni yok
* Girişte ışınlanmada oluşabilecek client kapanma gibi (oyuncu yanlışlıkla esc'ye basar vs.) durumlar için başlangıçta 30 saniye timer çalışmamaktadır
* VS başladıktan 1 dk sonra pot kullanımı otomatik kapanmaktadır(ayarlanabilir)
* Ağırlıklı olarak c++20 ve c++17'nin sağladığı yenilikler kullanılmıştır
* Kazanana otomatik ödül kodlanmıştır, deaktif olduğundan videoda mevcut değil
* VS'nin ortasında çıkış gibi durumlarda çıkan otomatik elenmektedir
* GM(nick kontrolu mevcut, yani atıyorum sadece [LWT] değiştirebilir) NPC'den karakter seçebilir
* GM(nick kontrolu mevcut, yani atıyorum sadece [LWT] değiştirebilir) NPC'den ödülü değiştirebilir
Yapılacaklar:
* Tur algoritması yeniden kodlanacak
* Silah değiştirme olayı GM'lerin gözünden kaçabilir, bu yüzden silah değiştirme yasaklanırsa(kontrol üzerine) otomatik olarak elenme kodlanacak
* Turu bay geçen karakter kafa karışıklığı olmaması için başta duyuru olarak geçmesi kodlanacak
* Belirlenen gün ve saat kontrolü ile tüm her şey otomatiğe bağlanacak
* Kodlanan fonksiyonların quest yönlendirmesi yapılacak
Yapılanlar:
* Kodlama tamamen source üzerindendir, lua için sadece kayıt ve GM panel fonksiyonları yönlendirilecektir
* Kayıtlı oyuncuları rastgele eşleştirir, belli bir düzeni yok
* Girişte ışınlanmada oluşabilecek client kapanma gibi (oyuncu yanlışlıkla esc'ye basar vs.) durumlar için başlangıçta 30 saniye timer çalışmamaktadır
* VS başladıktan 1 dk sonra pot kullanımı otomatik kapanmaktadır(ayarlanabilir)
* Ağırlıklı olarak c++20 ve c++17'nin sağladığı yenilikler kullanılmıştır
* Kazanana otomatik ödül kodlanmıştır, deaktif olduğundan videoda mevcut değil
* VS'nin ortasında çıkış gibi durumlarda çıkan otomatik elenmektedir
* GM(nick kontrolu mevcut, yani atıyorum sadece [LWT] değiştirebilir) NPC'den karakter seçebilir
* GM(nick kontrolu mevcut, yani atıyorum sadece [LWT] değiştirebilir) NPC'den ödülü değiştirebilir
Yapılacaklar:
* Tur algoritması yeniden kodlanacak
* Silah değiştirme olayı GM'lerin gözünden kaçabilir, bu yüzden silah değiştirme yasaklanırsa(kontrol üzerine) otomatik olarak elenme kodlanacak
* Turu bay geçen karakter kafa karışıklığı olmaması için başta duyuru olarak geçmesi kodlanacak
* Belirlenen gün ve saat kontrolü ile tüm her şey otomatiğe bağlanacak
* Kodlanan fonksiyonların quest yönlendirmesi yapılacak
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
gemi içinde yapsa 5000 tl eder ucuza bırakmasın AJDNAJBDAJDBSJBEJSBEJSTaktiğin iyi ama onun için gemi içerisinde yaptırman lazım KFOPDSKAGPODSKGPOADSKGOPASD
ring büyütme işlemi 300tl knkringler güzelmiş kınık
2500TL'ye satıcam napıcam başkaSistem bitince ne yapacağını biliyorsun![]()

Taktiğin iyi ama onun için gemi içerisinde yaptırman lazım KFOPDSKAGPODSKGPOADSKGOPASDring büyütme işlemi 300tl knk
2500TL'ye satıcam napıcam başka![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)