Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Philia&Sca Güvencesiyle 55-120 Sorunsuz Server Files

4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Len Çöplük yuvasına çevirmişsiniz filesi konuya bakan anlar zaten 50 tane kişinin elinin deydiği kendiniz hariç herkez bişeyler yapmış filese cumali felan diyorsun files için sistem için atmayacagı takla yok vasıfsızın teki oda senin gibi ayrıca fiels sağladıgım oyunada laf etmeye kalkmışsın hata benim değil açan kişilerindi iyi yönetselerdi filessel sorunu yoktu açılış günü sizi can baran tokatladı halen kendinize gelememişsiniz siz belliki vasfınız yok işte kabullenin bişeyden anladıgınız yok sorun çıksa birilerinden medet ummaktan başka bi çareniz yok durmadan birilerine bağlı kalacaksınıız knk ayağınızda bitecek o zaman kendi kendinize bişeyler yapmaya kalkarsınız vasıfsız madem erkeksiniz utanmanız olsa arlanmanız olsa filesimi kullanma dediğim halde kullanmazdınız muhtaçsın işte bu filese ne kadar laf etsende onu bunu ettik desende muhtaçsın çünkü sende sizde yetenek yok benim seviyeme ulaşabilecek
Hahha ben sana satış yaptımda haberim mi yok ? Nereden biliyorsun çöpe çevirildiğini.Çöpe çeviren tek kişi sendin biz hala temizliyoruz düşün.
Şuan bu filesin elinde olması için yapmayacağın şey yok senin gibi çocuğun.Ahırında oturup guilerimizi sistemlerimizi benzetmeye çalmaya devam et belki elinde ki files adam olur kandıracak 2-3 çocuk bulursun :D

Hahha ben sana satış yaptımda haberim mi yok ? Nereden biliyorsun çöpe çevirildiğini.Çöpe çeviren tek kişi sendin biz hala temizliyoruz düşün.
Şuan bu filesin elinde olması için yapmayacağın şey yok senin gibi çocuğun.Ahırında oturup guilerimizi sistemlerimizi benzetmeye çalmaya devam et belki elinde ki files adam olur kandıracak 2-3 çocuk bulursun :D
hahaha sendeki çöplüğü açtıkda gördük aslan parçası benim elimdeki haline 7 ceddin toplansa erişemez hadi git public ikarus felan kullanmaya devam et bişeyden anlamayan vasfı olmayan ufak bireyler sizi

Daha fazla arkadaşın canı yanmaması için lütfen bu ufak çaplı tartışmalarınıza küfür/ailevi küfür, hakaret karıştırmadan devam ediniz.

İyi geceler.

Daha fazla arkadaşın canı yanmaması için lütfen bu ufak çaplı tartışmalarınıza küfür/ailevi küfür, hakaret karıştırmadan devam ediniz.

İyi geceler.
Aynı şahıs yan hesaplarından küfür ediyor.Amacı konuyu baltalamaktan başka bir şey değil.
Benim üslubum bellidir.
Gerekli tespitleri yapabileceğinizi düşünüyorum.

Aynı şahıs yan hesaplarından küfür ediyor.Amacı konuyu baltalamaktan başka bir şey değil.
Benim üslubum bellidir.
Gerekli tespitleri yapabileceğinizi düşünüyorum.
Herkez kendi hesabından sorumludur benim kendi hesabım olan @Mehmetcan Y.k Hesabından küfür yoktur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri