shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
Kayoshin2  Online

Kayoshin2 Online 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O ne Ufak Dosya boyutudur öle yiğidim.
cilent kaynak game mysgl hepsi içinde ondan boyutu yüksek :)

Son düzenleme:
cilen kaynak game mysgl hepsi içinde ondan boyutu yüksek :)
muhtemelen srclerin logları temizlenmemiş buna ilavetende Açık haldeki packların ynnda bide kapalı pack ayriyeten yüklenmiştir debrid kullanmıyanlar baya sövcek D:ASDFQ:Gw

muhtemelen srclerin logları temizlenmemiş buna ilavetende Açık haldeki packların ynnda bide kapalı pack ayriyeten yüklenmiştir debrid kullanmıyanlar baya sövcek D:ASDFQ:Gw
aynen içinde baya bi şeyler var nede olsa macar filesi adamlar hepsini tek seferde upload ediyo :)

aynen içinde baya bi şeyler var nede olsa macar filesi adamlar hepsini tek seferde upload ediyo :)
ayn ve açık yanında kapalı pack koyma manyaklıklarınada hayranım zaten F:AFASD:QH

Açık halde pack boyutu 8,71 gb'a ulaşan pvp ler varda bu pvp nin 2017 de projesine başlanıp 2018 de açılmadan direkt patlaması filan
hadi boyut gözarde edilir indirme filan onları geçtim içinde almaya değer bişey yoksa senin bu gece kulağın baya çınlar :DF:FASdfgwfdh

ayn ve açık yanında kapalı pack koyma manyaklıklarınada hayranım zaten F:AFASD:QH

Açık halde pack boyutu 8,71 gb'a ulaşan pvp ler varda bu pvp nin 2017 de projesine başlanıp 2018 de açılmadan direkt patlaması filan
hadi boyut gözarde edilir indirme filan onları geçtim içinde almaya değer bişey yoksa senin bu gece kulağın baya çınlar :DF:FASdfgwfdh
almaya deger sistemler maplar var merak etme sen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri