Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İKİ ARKADAŞ SERVER AÇALIMMI ?

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alemin10

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
4
Online süresi
11g 62977s
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
Başarım Puanı
97
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 15 Gün
MmoLira
2,996
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

koza

Son düzenleme:
Selamûn Aleyküm Hemen Konuya Gelmek İstiyorum (DOLANDIRICILARA EKMEK YOK DİREKT ÇIKIŞ YAPABİLİRLER KONUDAN)

2012'Den Beri Metin2 Oyuncusuyum Oyunun Gidişatı,Oyuncuyu Oyundan Soğutmamak,Oyun Bilgisi , Vb Bütün Konulara Yeterince Sahibim
Metin2 P Server Kurma Açma Deneyimim 0
[Metin2 1-99 Zor Emek Server Açmak İstiyorum Güzel Bir Kardeşimizle Beraber Ciddi Arkadaşlar .! ]

Amacım; Çok Çok Uzun Soluklu 1-99 Eski 2008 2010 Tr Tarzı Server +(Oyuncuya Kaliteli Oyun Hazzını Hissetirmek )
Yüz Yüze Çay Kahve Eşliğinde Konuşup , Görüşebileceğim Biri Olması Herzaman Benim İçin En Güzelidir

Aradığım Kişi & Şartlar

Aranan Kişi= 1
Yaş=17-23
İkamet= İstanbul ( Avrupa Yakası ) - Gelip Gitme Sıkıntısı Olmayacak İse Anadolu Yakası Da Olabilir.
Deneyim= Oyunda Değişiklikler- Site Bilgisi - Hata Problem Çözebilme. (Kendince Bu Oyunla Uğraşan Yapabilirim Diyen Biri De Olabilir.)
Karakter=Öncelik İnsan Olmasıdır Kalbinde Merhamet,Sevgi,Saygı Barındıran Arkadaş Arıyorum -- Kul Hakkı Yemekten Korkan Biri Hak Hukuk Bilmeli
KAZANÇ= Dediğim Gibi Server Kurma Açma Bilgim Pek Yok Beraber Güzel Bir Oyuncu Kitlesine Hitap Ederek Tr Gibi Nesne Market Açıp Para Kazanabiliriz

Ekmeğinde işinde Gücünde Bir İnsanım Serverime Tabiki Maddi Manevi Desteğim Olacaktır.
İletişim=
Yüz Yüze , Telefon , Sosyal Medya
Bana Ulaşabilirsin=Instagram; dnz.yp0

İyi Forumlar
keşke istanbulda olsaydım bir tanışmak isterdim sizle böyle işlerde yüz yüze görüşmek şart umarım aradığınız kişiyi bulabilirsiniz.

keşke istanbulda olsaydım bir tanışmak isterdim sizle böyle işlerde yüz yüze görüşmek şart umarım aradığınız kişiyi bulabilirsiniz.
Teşkkür Ederim Kardeşim Bende Bahsettiğim Kişiyi Bulmakta Çok Zorlanacağım Sanırım Ama Umuyorum Ki Bu Zorun Arkadasından Kolaylık Gelecektir.

Teşkkür Ederim Kardeşim Bende Bahsettiğim Kişiyi Bulmakta Çok Zorlanacağım Sanırım Ama Umuyorum Ki Bu Zorun Arkadasından Kolaylık Gelecektir.

OZELDEN YAZDIM DOSTUM

Konu içeriği editlendiğinden dolayı kapatıldı.
Aktif etmek istediğinizde rapor butonu aracılığıyla bildirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri