emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Mavi Ruya Nasil Bilirdiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anteos111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Beraber çalışmayı düşünme bence direk çalış ben yaklaşık 3 aydır kapısındaki iti uyutmuyorum walla gecesi gündüzü adam 24 saat ayakta ve bence bu forumdaki birçok DEV cikten 10 gömlek üstün birisi 1 saniye bile düşünme

Developer Olarak Sunucumu Geliştirecek
hmm ben tanımıyorum ama etrafdan duyduğum kadarıyla yazılım tecrübesi olarak düşük gelişmiş bir sistem yazamaz sadece düzenleme yapabilir sistemlerde o da düşük düzeyde sorun çıktığında ne kadar çözebilir orası da meçhul sorun çıksa ne kadar hızlı çözer orası bilinmez genellikle başkalarından yardım alır öyle ilerler diyor bazıları

bazıları da hiç bir şey bilmiyor diyor sağdan soldan çalarak yada ücretli yaptırıyor diyor bir de abisinin satış yasağı varmış dolandırıcılıktan forumda bu devam ediyormuş.

benim düşüncem diğer sözde kendini dev sananlardan sadece ordan buradan alıp eklemekten başka bir halt bilmeyenlerden iyi olabilir.

ama sen ne çaplı bir proje düşünüyorsun büyük çaplıysa başka alternatif kişileri araştır tavsiyem bunun büyük çaplı proje tecrübesi yok sanırsam.

eğer kendi bildiğin bişiy varsa onu söyle kardeşim o onu diyor bu bunu diyor ona öle yapmış diye saçma sapan bir yorum yapmanın bi alemi yok burda senin bi ticaretin oldumu kardeşim bu adamla seni dolandırdımı abisi yada senden bi files için yardımmı istedi bu forumda herkes herkesin arkasından bişiyler diyor benim ticaretim oldu beni dolandırmadı sunucumla ilgili sorunum oldu 10 dk dan fazla beklemedim hemen çözdü istersen bunun delillerinide sana iletirim sorun yok ama o onu diyor bu bunu diyor diye konuya giriş yapman biraz saçma geldi bana

eğer kendi bildiğin bişiy varsa onu söyle kardeşim o onu diyor bu bunu diyor ona öle yapmış diye saçma sapan bir yorum yapmanın bi alemi yok burda senin bi ticaretin oldumu kardeşim bu adamla seni dolandırdımı abisi yada senden bi files için yardımmı istedi bu forumda herkes herkesin arkasından bişiyler diyor benim ticaretim oldu beni dolandırmadı sunucumla ilgili sorunum oldu 10 dk dan fazla beklemedim hemen çözdü istersen bunun delillerinide sana iletirim sorun yok ama o onu diyor bu bunu diyor diye konuya giriş yapman biraz saçma geldi bana
ben tanımıyorum aramızda muhabbet geçmedi onunla çalışanlar onu tanıyanlar bunları söyledi hep sadece aktarıyorum o kadar.

tmm da bu saçma bişiy değilmi kardeşim bırak o zaman kim ne yaşadıysa o yazsın ben beni dolandırmadığını delilleriyle ispat etmeye hazırım isteyen varsa delillerini sunarım benim sorunum oldu adam yolculuk esnasında durdu benim işimi çözdü delillerini sunarım konuşmalar dekontlar hepsi mevcut tanımıyorum diyosun onun bunun yorumunu buraya aktarıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri