kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mavi Ruya Nasil Bilirdiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anteos111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

tmm da bu saçma bişiy değilmi kardeşim bırak o zaman kim ne yaşadıysa o yazsın ben beni dolandırmadığını delilleriyle ispat etmeye hazırım isteyen varsa delillerini sunarım benim sorunum oldu adam yolculuk esnasında durdu benim işimi çözdü delillerini sunarım konuşmalar dekontlar hepsi mevcut tanımıyorum diyosun onun bunun yorumunu buraya aktarıyorsun
sen niye bu kadar atarlandın akrabasımısın garip cidden ben bu kişi dolandırıcı demedim hiç bir zaman abisi önceden dolandırmış satış yasağı yemiş dedim ne anlıyorsun çözemedim sadece yazılımsal tecrübesi yok bir şey yazamaz dedim ha senin işine yaradıysa yarayabilir burada yazılımsal konudaki eksikleri olduğunu söyledim çalışma konusunda bir şey demedim sonuçda. bu adam şunu yap bunu yap dediğinde şurdan alalım burdan alalım diyip ücret talep edip de adam sen niye yapmıyorsun dediğinde iş yarım kalmasın adamın parasına da yazık olmasın diye uyardım sadece bu forumda herkes tarafından developer olarak bilinen ondan bundan yardım isteyen çok insan var 55games yazılımcıları da dahil son 1 2 server öncesi yabancılardan yardım istiyorlardı sorun çözmeleri için sen hiç gerçek bir developer yazılım uzmanı görmemişsin anlaşılan.

hmm ben tanımıyorum ama etrafdan duyduğum kadarıyla yazılım tecrübesi olarak düşük gelişmiş bir sistem yazamaz sadece düzenleme yapabilir sistemlerde o da düşük düzeyde sorun çıktığında ne kadar çözebilir orası da meçhul sorun çıksa ne kadar hızlı çözer orası bilinmez genellikle başkalarından yardım alır öyle ilerler diyor bazıları

bazıları da hiç bir şey bilmiyor diyor sağdan soldan çalarak yada ücretli yaptırıyor diyor bir de abisinin satış yasağı varmış dolandırıcılıktan forumda bu devam ediyormuş.

benim düşüncem diğer sözde kendini dev sananlardan sadece ordan buradan alıp eklemekten başka bir halt bilmeyenlerden iyi olabilir.

ama sen ne çaplı bir proje düşünüyorsun büyük çaplıysa başka alternatif kişileri araştır tavsiyem bunun büyük çaplı proje tecrübesi yok sanırsam.
Konuya dahil olmayacaktım fakat...

bazıları da hiç bir şey bilmiyor diyor sağdan soldan çalarak yada ücretli yaptırıyor diyor bir de abisinin satış yasağı varmış dolandırıcılıktan forumda bu devam ediyormuş.

Bu kısıma müdahale etmek istiyorum benim abim yok forumda abi dediğim bir insan ban yedi ise bu beni alakadar etmez. İyi forumlar.

@anteos111 hocam zaten ben herhangi bir projede görev almak istemiyorum sadece dosya satışı yapıyorum o kadar.

Konuya dahil olmayacaktım fakat...

Bu kısıma müdahale etmek istiyorum benim abim yok forumda abi dediğim bir insan ban yedi ise bu beni alakadar etmez. İyi forumlar.

@anteos111 hocam zaten ben herhangi bir projede görev almak istemiyorum sadece dosya satışı yapıyorum o kadar.

bu abi söylentisi konusunda beni aydınlattığın için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri