Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu League of Legends, Fps Artışı Nasıl Yapılır ?

Tranquillo

Yıldızlarda Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
6,063
Çözüm
11
Online süresi
2mo 9d
Reaksiyon Skoru
6,031
Altın Konu
6
Başarım Puanı
511
MmoLira
13,218
DevLira
56
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

BAŞLAMADAN ÖNCE

Merhaba değerli League of Legends oyuncuları. Bu konumda sizlere, LoL oyununda nasıl fps artışı sağlayacağımızı açıklayacağım. Detaylı anlatıma geçmeden önce, kısa başlıklar ile hangi adımları uygulayacağımızı sizlere yazacağım.

• Kullandığınız Windows Sürümünüzü Güncelleyin.
  • Kullandığınız Ekran Kartı Sürücünü Güncelleyin.
  • Kullandığınız Oyun Ayarlarını Özelleştirin.
  • Bilgisayarınızın Sıcaklık Değerlerini Kontrol Edin.
Yukarıdaki adımları sırayla sizlere anlatacağım. Genel olarak yapacağımız veya kontrol etmemiz gereken işlemler yukarıda yazılmıştır.

WİNDOWS GÜNCELLEMESİ
Zaman içerisinde, yapmadığınız güncellemeler arka planda yazılımsal olarak beklemeye alınıyor. Bu da, gelişi güzel zamanlama olarak kafasına göre başlamasına yol açar. Benimde başıma gelen bir şey, bazen oyun esnasında güncelleme geliyor ve kapatıyorum bende. Sonrasında, bilgisayar boşta kaldığı en ufak bir anda güncelleme kendisini ön plana atıyor. Bu tarz anlık performans düşüşlerini önlemek için, güncelleme yapmanızı öneririm.

1.png

EKRAN KARTI GÜNCELLEMESİ

Bu kısım biraz önem sarf ediyor. Düşük performans ekran kartı kullansanız bile, gerekli güncellemeleri yapmanız önemlidir. Son teknoloji olarak, popüler derecede tercih edilen firmalar ghost isimli bir teknik ortaya çıkarttı. Yazılımın olayı şu, ghost istemcisini bilgisayarınıza indiriyorsunuz ve kendisi otomatik olarak kullandığınız ekran kartını ve modelini tespit edip, siteden direkt olarak güncellemesini size indiriyor. Yani eskisi gibi, ay benim ekran kartım hangisiydi veya güncellemesi var mı diye aratmanız gerekmiyor.

3.png

2.png

OYUN AYARLARI

Kullandığınız oyun ayarları bir sonraki önemli adım. Kullandığınız cihaz, yüksek veya ultra ayarlarda gereken desteği vermiyor ise fedakarlık yapıp ayarlarınızı düşürmeniz gerekmektedir. Son olarak, istemci üzerinden performans alabileceğiniz bir ufak ayar daha var. Onunda resmini aşağıya koyuyorum. 2 resimde gösterilen ayarları yaptığınız zaman, aldığınız performans kesinlikle daha da artacaktır.

5.png
4.png

SICAKLIK KONTROLÜ

Boş halde veya oyun oynadığınız anda, bilgisayarınızın kaç derecede performans verdiğini görebilirsiniz. Buradaki verilere göre bilgisayarınızda değişikliğe veya onarıma gidebilirsiniz. Ben, MSI AFTERBURNER kullanıyorum. Sizlere de öneririm. BURADA ÖNEMLİ BİR UYARI VERMEK İSTERİM. MSI AFTERBURNER PROGRAMINDA, EKRAN AKRTININ AYARLARINI DEĞİŞTİREBİLECEĞİNİZ AYARLAR MEVCUT. BUNU YAPMANIZI KESİNLİKLE ÖNERMEM.

6.png

Genel olarak, sizlere listelediğim adımları sorunsuz yaptığınız zaman, kayda değer bir performans artışı kesinlikle alacaksınız. Eğer bu adımlara rağmen, gerekli etkileşimi alamadıysanız yeni bir canavar almanın zamanı gelmiştir. :)

Paylaşım için teşekkürler :)

Eline sağlık

Paylaşım için teşekkürler :)

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri