HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben ekledim sorunsuz görseldeki gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım sadece eksikler ui.py tabanlı onuda ben owerfalldan söktüm@Replicant /locale_de/loginimg/ klasöründen görüntüler. Bilgisayara geçemediğim için deneyemiyorum fakat bu gönderdiğim görseller, konudaki arayüz olmasının imkanı yok.
Ekli dosyayı görüntüle 60615Ekli dosyayı görüntüle 60616Ekli dosyayı görüntüle 60617Ekli dosyayı görüntüle 60618
Sonradan dosyalar değiştirilmiş. Şu an indirdiğin zamanki dosya ile önceden indirdiğin dosyalar farklı. Sizdeki dosyaları paylaşır mısın?Ben ekledim sorunsuz görseldeki gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım sadece eksikler ui.py tabanlı onuda ben owerfalldan söktüm
Kontrol edelim tabikide sıkıntılı ise paylaşırım eğer silmediysem.Sonradan dosyalar değiştirilmiş. Şu an indirdiğin zamanki dosya ile önceden indirdiğin dosyalar farklı. Sizdeki dosyaları paylaşır mısın?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)