Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Uzun zamandır bakmıyordum da neler olmuş diye bir göz gezdireyim dedim ve senin gibi bir cahil çıktı karşıma nefersolo xD Kendi kendini rezil ediyorsun. Şu cümlende 1 tane doğru bilgi yok ve hiçbir bilgi bilmediğin halde gelip burda yorum atıyorsun, milat filesine myk sonradan gelmedi, myk'dan alınan files milat2 filesi değildi, milat2 ilk oyununu myk ile açtı. files owsap değil mainline'dı.

Anlat bakalım neymiş yalan olan? konudaki filesin (overfall2'nin) kurucuları bile yalancı dediğin adamın yanında? Paylaşılan dosyalar root game atılarak açılabilir bunda sorun yok fakat içerisindeki sorunları bilmeden açacak adamlara hem öneride hemde iyilikte bulunuyoruz. Kanıt olarak oyun içerisinden görüntü olması o oyunun sorunsuz olduğu anlamına gelmez. Bu fileste açık var dediğimiz zaman toor, arka kapı veya / ile bir arama sonucu bulamazsın ona göre ;). Hiç düşündün mü bu paylaşılan files nasıl temin edildi? insanlar babalarının hayrına mı bu filesi konu sahibine güvenerek teslim etti. :playball:Bence finfo bu filese 5k euro verdi ve sorunsuz açıksız şekilde temin etti :drum:;)

Sorduğun kişi Rıdvan hangi oyunun sahibi bir hatırla bakalım. Finfo sen milat2 adı için hiç çalışmadın ki ne anlatıyorsun hikaye mi?

-Etc'ler guiler kullanılabilir ama alt yapı ve oyun açmak için ASLA kullanılmaz.
Tiner taze galiba kenks atıyoz atıyoz geri geliyon :D owsapla patlayıp sonra eski milat gamesiyle açtınız milleti ne kadar tokatlayabilirsek tokatlayalım diye :D Bu forumda çok tinercisini gördüm de senin gibisi yok :D

Could someone help me set it up?.
I follow all the steps as indicated

Son düzenleme:

did you have this?

sağlam paylaşım teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri