kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

size game vdi ve clienti derleyebileceğiniz hazır bi şekilde teslim edeceğim. rahatlıkla derleyebilirsiniz sizden tek ricam oyun içi eksikleri kontrol edip konu altında söylemeniz hep beraber oyun içi sorunlarınıda fixleriz

size game vdi ve clienti derleyebileceğiniz hazır bi şekilde teslim edeceğim. rahatlıkla derleyebilirsiniz sizden tek ricam oyun içi eksikleri kontrol edip konu altında söylemeniz hep beraber oyun içi sorunlarınıda fixleriz
please send me the vdi link to compile the game

Do you know how to edit the stores?

tüm yapıyı değiştrdim tamamen bize özgü yapısı oluştu ve game server tabanlı online hile tarama ekledim pack pyleride içerden çalışmasıda extra bana özel kolaylık sağladı hile engelleme konusunda files çok iyi durumda eksik görmedim bi test oyun açıp tanıdığım loncalarla test edicem oyun içi eksik yada sorun varsa test etmeniz için sizide davet edebilirim
Ben sana direk söyliyim cpu şişmesi var memory leak var sql açığı var cpu şişmesini çöz öncelikle ben 1000 üstü online de denedim ve uçuyor oyun düşüyor sistem sökün diye paylaştım owsap alt yapı kullanmayın

1626688762199.png

X

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri