noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cytemp içinndeki bütün herşeyi sil rootlib içine gir bi tane py var basınca ona RootLibCythonizer.py buna tıklayın sıfırdan c oluşturur ondan sonra build edin açılacaktır aksi halde açılmaz kanallar
bunu denedim fakat build hatası veriyor.

tüm yapıyı değiştrdim tamamen bize özgü yapısı oluştu ve game server tabanlı online hile tarama ekledim pack pyleride içerden çalışmasıda extra bana özel kolaylık sağladı hile engelleme konusunda files çok iyi durumda eksik görmedim bi test oyun açıp tanıdığım loncalarla test edicem oyun içi eksik yada sorun varsa test etmeniz için sizide davet edebilirim

tüm yapıyı değiştrdim tamamen bize özgü yapısı oluştu ve game server tabanlı online hile tarama ekledim pack pyleride içerden çalışmasıda extra bana özel kolaylık sağladı hile engelleme konusunda files çok iyi durumda eksik görmedim bi test oyun açıp tanıdığım loncalarla test edicem oyun içi eksik yada sorun varsa test etmeniz için sizide davet edebilirim
ne ara yaptın ayol 2 gün oldu paylaşılalı

bu lanet olası oyunu ta yıllar önce pvp siini size bulaştıran benim :P yıllardır yoktum yeni geldim filesiniz çok iyi emeği geçen herkese teşekkür

shorty burdaysa okusun :D ipfw.rules bu kelime çok değerli senin için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri